Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: Celor de la PSD le e frica

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: Celor de la PSD le e frica

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL nu va renunta la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin la alegerile locale, el mentionand ca celor de la PSD le e frica de alegerea in doua tururi pentru ca stiu ca in momentul in care se ajunge pe alegerea in doua tururi, multi primari pe care ii au, nu vor mai fi alesi in turul doi, relateaza News. ro. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii privind alegerea primarilor in doua tururi: Exista majoritate in Camera Deputatilor, unde sunt 3 proiecte legislative. PSD refuza sa le puna pe ordinea de zi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, referitor la o posibila angajare a raspunderii de catre Guvern in privinta alegerii primarilor in doua tururi, ca exista o majoritate in Camera Deputatilor, unde.

Orban: Cea mai buna varianta pentru alegerea primarilor in doua tururi este dezbaterea parlamentara Ce mesaj are pentru USR

Varianta cea mai buna pentru trecerea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin este dezbaterea parlamentara, dar nu sunt excluse total nici asumarea raspunderii Guvernului sau o ordonanta de urgenta, spune premierul Ludovic Orban. El le transmite celor din USR, care l-au somat ca saptamana viitoare sa vina cu o masura clara ca daca iau alta decizie legata de sprijinirea Guvernului este problema lor.

Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi a devenit principalul obiectiv parlamentar al PNL. Varianta de rezerva ar fi angajarea raspunderii, insa majoritatea liberalilor nu sunt de acord, pentru ca procedura ar nemultumi o parte dintre partenerii politici.

Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca PSD continua sa deturneze rolul Parlamentului si tergiverseaza adoptarea proiectelor importante si urgente, de aceea asumarea raspunderii este singura solutie pentru rezolvarea urgentelor. in acest context, Turcan sustine ca este posibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea si pentru proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi.

Raluca Turcan: Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat miercuri ca Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe legile pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a presedintilor de Consilii Judetene dintre consilieri, din cauza faptului ca PSD tergiverseaza adoptarea unor proiecte importante si urgente.

Roman: PSD a refuzat solicitarea PNL de a pune pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor alegerea primarilor in doua tururi

PSD a refuzat inscrierea pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor a proiectelor privind alegerea primarilor in doua tururi si a presedintilor de consilii judetene, a acuzat liderul deputatilor PNL, Florin Roman.

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a declarat luni vicepresedintele Gabriel Zetea. in cazul in care Executivul isi asuma raspunderea pentru bugetul pe 2020, PSD se va limita la a contesta actul la Curtea Constitutionala.

Ludovic Orban, despre bugetul pe 2020: Educatia va fi prioritara in alocarea de resurse suplimentare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Educatia va fi prioritara in acordarea de resurse suplimentare. Seful Guvernului a mai precizat si ca, din punctul sau de vedere, alocarile din bugetul de stat.

Ludovic Orban, despre bugetul Sanatatii: Acopera nevoile acestui domeniu

Ludovic Orban a vorbit despre bugetul pentru 2020 si alocarea pentru Sanatate.

Orban, lovitura pentru PSD in Parlament. Alegerea primarilor in doua tururi are sanse sa treaca

Premierul si liderul PNL, Ludovic Orban, anunta faptul ca s-au terminat negocierile, iar PNL a reusi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )