Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre anticipate: Este un mecanism destul de complicat prevazut de Constitutie. Avem nevoie de o minima garantie

B1 B1,
Ludovic Orban, despre anticipate: Este un mecanism destul de complicat prevazut de Constitutie. Avem nevoie de o minima garantie

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca PNl nu se va angaja in organizarea de alegeri anticipate fara minime garantii ca acest lucru poate fi finalizat cu succes. Afirmatia prim-ministrului vine dup. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre anticipate: Nu ne vom angaja in aceasta procedura fara minime garantii

PNL nu se va angaja in procedura de alegeri anticipate fara minime garantii ca acest lucru poate fi finalizat cu succes, spune Ludovic Orban. Altfel, ne aruncam intr-o aventura care nu poate sa provoace decat o criza guvernamentala si o instabilitate, a declarat, vineri, liderul PNL.

Premierul Ludovic Orban, despre Start Up Nation: Mi s-a parut o pomanageala, un alt mod de a plati ajutoare sociale

Guvernul ar putea schimba modul de finantare a noilor afaceri prin programul Start Up Nation. Prezent la Timisoara vineri, 20 decembrie, premierul Ludovic Orban a declarat ca prin noul program antreprenorii ar putea fi obligati sa asigure o cofinantare.

Ludovic Orban, despre alegerea primarilor in doua tururi: Celor de la PSD le e frica

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL nu va renunta la proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin la alegerile locale, el mentionand ca celor de la PSD le e frica de alegerea in doua tururi pentru ca stiu ca in momentul in care se ajunge pe alegerea in doua tururi, multi primari pe care ii au, nu vor mai fi alesi in turul doi, relateaza News. ro.

Ludovic Orban, despre bugetul pe 2020: Educatia va fi prioritara in alocarea de resurse suplimentare

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca Educatia va fi prioritara in acordarea de resurse suplimentare. Seful Guvernului a mai precizat si ca, din punctul sau de vedere, alocarile din bugetul de stat.

Ludovic Orban, despre bugetul Sanatatii: Acopera nevoile acestui domeniu

Ludovic Orban a vorbit despre bugetul pentru 2020 si alocarea pentru Sanatate.

Ludovic Orban, despre bugetul alocat Sanatatii: Suma satisface necesitatiel in domeniu (VIDEO)

PremierulLudovic Orbana declarat, marti, ca, desi s-a taiat bugetul la Sanatate pentru 2020, acest sector are suficiente fonduri pentru a satisface nevoile in domeniu. Fiti convinsi ca suma.

Ludovic Orban: PNL este partidul care isi doreste alegerile anticipate, dar nu ne jucam cu soarta Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. Orban a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce.

LUDOVIC ORBAN: Sunt multumit de ministrii nostri

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Timisoara, ca daca este posibil, PNL va declansa procedurile pentru alegerile anticipate, dar nu se joaca cu soarta Romaniei. El a spus ca, personal, este multumit de ministrii din guvernul pe care il conduce. Toti ministrii sunt de dimineata pana noaptea alaturi de mine si activitatea lor ma face sa fiu multumit, a afirmat el, potrivit News. ro.

Presedintele Romaniei crede ca sunt 50% sanse sa avem alegeri generale anticipate. Klaus Iohannis: Tot Ludovic Orban va fi premier si dupa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, intr-o intalnire informala cu presa, ca sunt 50% sanse ca scenariul alegerilor anticipate sa fie pus in practica, precizand ca tot Ludovic Orban va.

Premierul Ludovic Orban: Nu ne jucam cu soarta tarii

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, vineri, ca liberalii isi doresc in continuare alegeri anticipate, dar nu se joaca cu soarta tarii provocand o eventuala criza daca nu vor exista suficienti parlamentari care sa sustina ideea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )