Libnet.ro
UNICEF

07:46

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

Ludovic Orban, despre cei din Piata Victoriei: Toate sloganurile au tematici care nu au legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, despre protestele din fata Guvernului unde peste o suta de cetateni au manifestat vineri si sambata impotriva masurilor de restrictie.

Ludovic Orban, despre cei ce nu respecta regulile: Deocamdata, vor fi mustrati

Cetatenii care nu respecta regulile impuse de autoritati in starea de alerta risca deocamdata o mustrare, un avertisment, recomandarea catre fortele de ordine fiind ca, o perioada, sa informeze si sa solicite respectarea acestor masuri, nu sa dea.

Tot ce trebuie sa stii despre starea de alerta. Cate persoane pot participa la evenimentele de familie

Grupul de Comunicare Strategica a oferit sambata clarificari cu privire la obligatiile romanilor in starea de alerta. Autoritatile au raspuns la cele mai arzatoare intrebari ale cetatenilor, printre care sanctiunile aplicate in caz de nepurtare a mastii, conditii de deplasare in afara localitatii, dar si numarul de persoane care pot participa la evenimente de familie.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre deschiderea sezonului estival: Probabil, dupa 1 iunie (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a facut declaratii, sambata, in Vama Albita din judetul Vaslui, la intampinarea echipei de medici si asistenti medicali romani care a participat la o misiune in Republica.

Orban: Azi declaram starea de alerta. Vom institui toate masurile necesare pentru a apara viata romanilor

Romania intra de vineri in stare de alerta, ca prim pas spre revenirea la normalitate. Premierul Ludovic Orban le-a cerut cetatenilor sa fie responsabili si sa respecte in continuare masurile impuse de autoritati.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vor fi deschise spatiile comerciale cu iesire la exterior si cele cu o suprafata mai mica de 15.000 de m2. Se reia activitatea normala a spitalelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, ca, probabil, este pentru prima data in istoria Romaniei cand este declarata starea de alerta.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban anunta sedinta de Guvern pentru luni, la ora 8, in contextul starii de alerta: Toate institutiile vor fi pe teren si vor impune respectarea legii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, dupa sedinta Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, ca s-a stabilit cum se va proceda odata cu intarea in vigoare a a legii 55 privind starea de.

LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca a convocat pentru luni dimineata sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va declara, joi, starea de alerta in Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat in debutul sedintei de Guvern, ca joi, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) va declara starea de alerta pe teritoriul Romaniei. Referindu-se la cele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )