Libnet.ro
UNICEF

11:15

LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca a convocat pentru luni dimineata sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Azi declaram starea de alerta. Vom institui toate masurile necesare pentru a apara viata romanilor

Romania intra de vineri in stare de alerta, ca prim pas spre revenirea la normalitate. Premierul Ludovic Orban le-a cerut cetatenilor sa fie responsabili si sa respecte in continuare masurile impuse de autoritati.

Ludovic Orban a anuntat decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00:00

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, decretarea starii de alerta incepand din 15 mai, de la ora 00. 00 zero). Orban a anuntat ca se vor lua toate masurile necesare pentru protejarea populatiei, avand in vedere ca riscul de infectare va creste, odata cu relaxarea unora dintre restrictii.

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban anunta sedinta de Guvern pentru luni, la ora 8, in contextul starii de alerta: Toate institutiile vor fi pe teren si vor impune respectarea legii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, dupa sedinta Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, ca s-a stabilit cum se va proceda odata cu intarea in vigoare a a legii 55 privind starea de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va declara, joi, starea de alerta in Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat in debutul sedintei de Guvern, ca joi, Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) va declara starea de alerta pe teritoriul Romaniei. Referindu-se la cele.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, despre starea de alerta: Sigur ca vor fi sanctiuni. Cine nu va respecta regulile va fi amendat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca persoanele care nu vor respecta regulile impuse de autoritati in perioada starii de alerta vor fi amendate, precizand ca si i.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Vor fi deschise spatiile comerciale cu iesire la exterior si cele cu o suprafata mai mica de 15.000 de m2. Se reia activitatea normala a spitalelor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, ca, probabil, este pentru prima data in istoria Romaniei cand este declarata starea de alerta.

Ludovic Orban s-a impiedicat in prima zi de relaxare. Imagini inedite

Starea de alerta nu a inceput bine pentru Ludovic Orban.

Ludovic Orban si ministrii, sedinta de urgenta dupa ce romanii au ignorat regulile autoritatilor pentru starea de alerta

Premierul Ludovic Orban ia parte, duminica dupa-amiaza, la Ministerul de Interne, la o sedinta in care s-ar putea lua noi decizii radicale pentru romani.

Ludovic Orban: incepand de marti vor curge amenzile. Terasele raman inchise

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, dupa sedinta la care a participat la sediul MAI, ca toate institutiile abilitate vor fi de luni incolo pe teren pentru aplicarea legii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )