Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adrian Nastase, despre suspendarea presedintelui Iohannis: Initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un nou aviz de la CCR impotriva unui candidat

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, despre suspendarea presedintelui Iohannis: Initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un nou aviz de la CCR impotriva unui candidat

Adrian Nastase a vorbit despre declaratia Vioricai Dancila cu privire la suspendarea presedintelui Romaniei. Fostul premier sustine ca initierea suspendarii ar fi utila pentru a obtine un aviz de la Curtea. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre suspendarea lui Iohannis: Ipoteza lansata de Dancila e hilara

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a etichetat drept hilara ipoteza enuntata recent de liderul PSD, Viorica Dancila, privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. E hilara. De exemplu, acum,.

Lucian Romascanu (PSD), dupa ce Dancila a vorbit despre suspendarea presedintelui Iohannis: Eu n-am aflat pana acum (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a catalogat, duminica seara, in direct pe B1 TV, drept hazardata declaratia Vioricai Dancila, dupa ce premierul demis a anuntat, intr-o interventie televizata, ca.

Viorica Dancila s-a razgandit si nu mai vrea suspendarea presedintelui Iohannis, invocand o interdictie care nu exista in Constitutie

Premierul demis Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce in urma cu o zi anunta ca ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, afirmand luni ca, din punct de vedere al Constitutiei, cu sase luni inainte de finalizarea mandatului prezidential, acest lucru nu este posibil. De notat ca in legea fundamentala nu este prevazuta vreo interdictie cu privire la intervalul de timp in care presedintele poate fi suspendat.

Orban rade de afirmatiile Vioricai Dancila despre suspendarea lui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a prese.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Dancila: Luam in calcul si suspendarea presedintelui

Premierul Viorica Dancila afirma ca ia in calcul varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, pe motiv ca nu respecta Constitutia. Avem acest instrument, o sa discut cu colegii mei, luam in calcul si suspendarea presedintelui pentru ca atata timp cat ceri fiecarui cetatean sa respecte Constitutia, nu poate ca cel care trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti sa incalce legea fundamentala, sustine Dancila.

SONDAJ. Dancila: Ne gandim la suspendarea lui Iohannis din functie! Sunteti de acord cu asa ceva?

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, duminica seara, ca social-democratii iau in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, ea punctand insa ca se teme ca acest lucru ar adanci si mai mult.

Viorica Dancila, aparitie de senzatie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. S-a pozat asa cu Adrian Nastase si Mircea Geoana

Viorica Dancila a fost invitata, sambata, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea postului de televiziune Antena 3. Fostul premier al Romaniei a purtat o tinuta impecabila si s-a fotografiat alaturi de Mircea Geoana, Adrian Nastase si Rovana Plumb. Pozele au fost postate pe retelele de socializare. Viorica Dancila s-a fotografiat cu Adrian Nastase si Mircea .

Dancila a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de Mircea Geoana si Adrian Nastase: Oameni dragi mie, de la care am avut de invatat in timp

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a postat pe Facebook o fotografie in care apare alaturi de fostii lideri ai PSD Mircea Geoana si Adrian Nastase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )