Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ludovic Orban dezvaluie care este capitolul la care PNL sta foarte prost

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban dezvaluie care este capitolul la care PNL sta foarte prost

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca formatiunea pe care o conduce sufera si sta foarte prost la nivel de comunicare, iar cea mai mare cantitate de energie o consuma in dispute interne. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, atac la adresa PSD: Cedeaza in fata celor care refuza sa sarbatoreasca Centenarul Marii Uniri si este gata sa sfideze romanii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, acuza formatiunea condusa de Liviu Dragnea ca ar fi dispusa sa acorde minoritatii maghiare privilegii inexistente in vreo tara europeana, in schimbul sprijinului dat de UDMR Guvernului Tudose.

Ludovic Orban: Ma cheama Orban, dar sa pui 15 martie zi nationala in Romania mi se pare o sfidare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Galati, ca PSD este in stare de orice rautate ca sa ramana la putere, acceptand propunerile UDMR, precum proiectul de lege referior la scaderea de la 20% la 10% a pragului numarului de persoane apartinand unei minoritati in limba careia autoritatile trebuie sa se exprime.

Ludovic Orban: Ce prevede proiectul prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi doua salarii in plus

Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat, joi, ce prevede proiectul de lege prin care angajatii din sectorul privat ar putea primi al 13-lea si al 14-lea salariu.

Ludovic Orban sustine ca un sfert dintre unitatile administrativ-teritoriale ale Romaniei vor intra anul viitor in incapacitate de plata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca, anul viitor, un sfert din unitatile administrativ-teritoriale din tara vor intra in incapacitate de plata, deoarece sunt primari sau presedinti de consilii judetene care au aplicat grile de salarizare care au mers pana la gaurirea bugetului, potrivit News. ro.

Ludovic Orban sustine ca anul viitor un sfert din unitatile administrativ-teritoriale vor intra in incapacitate de plata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca anul viitor un sfert din unitatile administrativ-teritoriale din tara vor intra in incapacitate de plata deoarece sunt primari sau presedinti de consilii judetene care au aplicat grile de salarizare care au mers pana la gaurirea bugetului.

Ludovic Orban avertizeaza: Un sfert din primarii vor intra in incapacitate de plata, dupa ce primarii si-au majorat salariile

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avertizat ca un sfert din unitatile administrativ-teritoriale din tara vor intra anul viitor in incapacitate de plata, din cauza primarilor care nu au rezistat tentatiilor populiste de a se duce cu salariile pana la gaurirea bugetului.

Care este cel mai mare regret al Andreei Marin: Imi pare rau ca

Andreea Marin a dat cartile pe fata si a marturisit care este cel mai mare regret al ei. Vedeta recunoaste ca ii pare rau ca nu mai are langa ea oamenii pe care i-a iubit extrem de mult. Marele meu regre.

Anamaria Prodan a dezvaluit care este cel mai de pret lucru pe care il detine

Anamaria Prodan a dezvaluit, intr-o emisiune TV, care este cel mai de pret lucru pe care il detine. Nu este ceva costisitor, dar are o valoare sentimentala pentru cunoscuta impresara. Cel mai.

Ludovic Orban: Un sfert din primarii vor intra in incapacitate de plata, dupa ce primarii au majorat salarii

Un sfert din unitatile administrativ-teritoriale din tara vor intra anul viitor in incapacitate de plata, din cauza primarilor care nu au rezistat tentatiilor populiste de a se duce cu salariile.

Strigatul disperat de ajutor al unei tinere din Targu Jiu care este batuta de sot - Asta e doar 1% din ce mi-a facut!

O tanara din Gorj traieste un adevarat cosmar. Femeia este insarcinata in cinci luni, insa sotul ei o bate constant si o ameninta. Cei doi s-au despartit si de atunci a inceput calvarul. Tanara este urmarita,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )