Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pensionarea anticipata. Ludovic Orban e dispus sa asume raspunderea guvernului pentru aceasta categorie de salariati

Playtech Playtech,
Pensionarea anticipata. Ludovic Orban e dispus sa asume raspunderea guvernului pentru aceasta categorie de salariati

Premierul desemnat Ludovic Orban este dispus sa asume raspunderea guvernului pentru pensionarea anticipata a unei categorii de salariati. Termenul de intrare in vigoare a legii este anul viitor si ar putea bloca activitatea acestui tip de angajati. Pensionare anticipata. Ludovic Orban, dispus sa asume raspunderea guvernului pentru o categorie de angajati Ludovic Orban a declarat . continuă pe Playtech

Prima lege pentru care Orban e dispus sa asume raspunderea guvernului: cea referitoare la pensionarea anticipata a magistratilor

Premierul desemnat Ludovic Orban nu exclude angajarea raspunderii guvernului in cazul legii care prevede pensionarea anticipata a magistratilor, al carei termen de intrare in vigoare este anul viitor si care ar putea bloca activitatea instantelor.

Prima lege pentru care Ludovic Orban e dispus sa asume raspunderea guvernului: pensionarea anticipata a magistratilor

Premierul desemnat Ludovic Orban nu exclude angajarea raspunderii guvernului in cazul legii care prevede pensionarea anticipata a magistratilor, al carei termen de intrare in vigoare este anul viitor si care ar pu.

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca.

PENTRU A OBTINE SUSTINEREA GUVERNULUI: Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

Ludovic Orban discuta astazi cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sustinerea Guvernului

Premierul desemnat, Ludovic Orban, discuta, miercuri, cu reprezentantii Pro Romania, pentru a obtine sprijinul acestora in vederea investirii Guvernului. Majoritatea partidelor parlamentare au anuntat deja ca au ajuns la un acord cu premierul desemnat.

Ludovic Orban, negocieri de ultima ora pentru sustinerea Guvernului. Calin Popescu Tariceanu nu vrea desfiintarea Sectiei Speciale

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a inceputmarti a doua runda de negocieri cu partidele parlamentare, dupa ce prima saptamana de discutii a liberalilor cu Opozitia a fost mai mult un esec, asta pentru.

Surse: Ludovic Orban ar fi strans 227 de voturi. Ar mai avea nevoie de doar sase voturi pentru investirea noului guvern

Pana acum, Ludovic Orban ar fi reusit sa adune 227 de voturi. Mai are nevoie de doar sase voturi pentru a obtine investirea Guvernului Orban. Pro Romania a anuntat ca nu va asigura cvorum la votul din.

LUDOVIC ORBAN: Nu negociem nimic cu PSD

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD, dar, pentru investirea Guvernului, va angaja discutii si cu parlamentari social-democrati care nu sunt de acord cu toate porcariile facute in ultima perioada.

Ludovic Orban anunta cand va avea loc votul de investitura a guvernului: Sunt peste 25 de parlamentari cu care am discutat si care cred ca ar vota cabinetul (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca va propune presedintilor celor doua camere ale Parlamentului ca miercurea viitoare sa aiba locul votul de investitura al noului guvern. Sunt.

Replica ironica a ministrului demis al Muncii pentru Ludovic Orban, pe tema majorarii salariului minim: Poate cineva ar trebui sa-i dea un reset

Ministrul demis al Muncii, Marius Budai, il ataca si il ironizeaza pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa ce acesta a criticat intentia Guvernului demis de majorare a salariului minim net pe economie cu 100 de lei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )