Libnet.ro
UNICEF

06:00

LUDOVIC ORBAN: Doua miliarde de lei pentru platile aferente contractului pentru rachetele Patriot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Doua miliarde de lei pentru platile aferente contractului pentru rachetele Patriot

Premierul Ludovic Orban a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Apararii Nationale, ca a deblocat suma de doua miliarde de lei pentru contractul referitor la rachetele Patriot. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: in doua-trei luni vom veni cu etapa a doua a restructurarii Guvernului

Premieurl Ludovic Orban a anuntat luni ca in doua-trei luni va avea loc etapa a doua a restructurarii Guvernului, care va viza agentii, autoritati si structuri din subordinea Guvernului si a ministerelor.

Ludovic Orban, referitor la scrisoarea PSD pentru Iohannis cu privire la dezbatere: Vom lua o decizie si o vom anunta

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, referindu-se la invitatia la dezbateri lansata de liderul PSD, Viorica Dancila, catre actualul sef al statului, Klaus Iohannis, ca va fi luata o decizie,.

Orban anunta deblocarea sumelor necesare platilor aferente contractului de achizitie a rachetelor Patriot

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, deblocarea sumelor necesare platilor aferente contractului de achizitie a rachetelor americane Patriot. Potrivit acestuia, deblocarea fondurilor are loc in urma unei.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Ludovic Orban il acuza pe presedintele Casei de Pensii ca si-a luat concediu medical pentru ca stia ca urmeaza sa fie schimbat

Presedintele Casei de Pensii si-a luat concediu medical, desi exista intarzieri la calcularea pensiilor si persoane care isi asteapta deciziile pe pensii, a declarat premierul Ludovic Orban, in cadrul unei.

Ludovic Orban, la Digi 24: La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major Comisia poate interzice exportul carnii de porc

Premierul Ludovic Orban a acuzat, miercuri seara, la Digi24, noile piedici puse de PSD, sustinand ca trebuie demisi toti cei care au fost pusi de PSD si care sunt responsabili de situatia critica in care ne gasim. La ANSVSA suntem intr-o situatie de risc major, pentru ca exista riscul la nivelul Comisiei Europene sa se ia decizia de interdictia privitor la exportul carnii de porc si a produselor de carne de porc, a declarat Orban.

Ludovic Orban avertizeaza: Sunt 43 de orase care nu au bani de salarii, nu mai au bani de cheltuieli de functionare, pot sa ramana fara lumina pe strazi

In acest moment, 43 de orase nu mai au banii necesari pentru plata salariilor si pentru functionare, a avertizat premierul Ludovic Orban care a precizat insa ca acestea vor primi fonduile necesare la rectificarea.

Calamitate pentru 43 de orase din Romania. Anunt ireal facut de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti seara, ca in momentul de fata sunt 43 de orase care nu mai.

Ludovic Orban: PSD inca nu a suferit infrangerea decisiva. Este nevoie de mobilizarea oricarui roman de buna-credinta

Liderul PNL Ludovic Orban a facut apel la romani, cerandu-le sa se prezinte la vot in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru a asigura victoria presedintelui Klaus Iohannis. Orban a.

Ludovic Orban: Adina Valean a primit votul comisiei JURI pentru candidatura la functia de comisar european

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Adina Valean a primit, in unanimitate, votul Comisiei pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European JURI) privind candidatura pentru functia de comisar european din partea Romaniei, noteaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )