Libnet.ro
UNICEF

18:45

LUDOVIC ORBAN: Dublarea alocatiilor forteaza bugetul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Dublarea alocatiilor forteaza bugetul

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul PSD de crestere a alocatiilor este un populism ieftin. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul anunta ca dublarea alocatiilor forteaza bugetul

Dublarea alocatiilor nu poate fi suportata decat daca nu se realizeaza alte cheltuieli, a afirmat miercuri seara, premierul Ludovic Orban, informeaza News. ro.

Orban, dupa dublarea alocatiilor: Oamenii astia nu inteleg situatia in care ne aflam. Eu ma bazez pe romani, nu pe ei

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, la Digi 24, dupa votul din Parlament cu privire la dublarea alocatiilor pentru copii, ca orice cheltuiala suplimentara la buget, asa cum e construit, nu poate fi suportata decat daca se renunta la alte categorii de cheltuieli.

Ludovic Orban, despre bugetul Sanatatii: Acopera nevoile acestui domeniu

Ludovic Orban a vorbit despre bugetul pentru 2020 si alocarea pentru Sanatate.

Ciolacu, raspuns pentru Ludovic Orban: Votul pentru dublarea alocatiilor - unul responsabil

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca votul dat in Parlament pentru dublarea alocatiilor copiilor este unul responsabil si o dovada de bun simt, relateaza Agerpres.

Marcel Ciolacu, replica acida dupa ce a privit o emisiune cu Ludovic Orban: E dovada de bun simt!

Marcel Ciolacu a dezvaluit ca s-a uitat la o emisiune TV unde era invitat Ludovic Orban. Liderul PSD a tinut sa-l contrazica direct si i-a transmis ca dublarea alocatiilor este o dovada de bun simt, dar problema este ca-i obliga pe cei de la PNL sa renunte la cohortele de politruci incompetenti din ministere.

Ministrul Florin Citu, dupa dublarea alocatiilor: Eu va declar ca deficitul bugetar nu va creste, va ramane 3,6% din PIB. Nu vor creste taxe

Guvernul Orban nu va creste nicio taxa pentru a sustine dublarea alocatiilor, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a mai precizat ca deficitul bugetar va ramane la 3,6% din PIB, in ciuda.

Ludovic Orban: Proiectul PSD de crestere a alocatiilor este un populism ieftin

Premierul Ludovic Orban spune ca proiectul PSD de crestere a alocatiilor a fost facut fara un studiu de impact si fara sa tina cont de situatia in care se gaseste astazi Romania.

Dublarea alocatiilor de stat pentru copii, votata in Camera Deputatilor

Legea privind dublarea alocatiilor de stat pentru copii a fost votata in Camera Deputatilor, fiind i.

Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor: De cand se va aplica noua grila(VIDEO)

Propunerea PSD privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost aprobata, miercuri, in Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, cu 179 voturi pentru si 29 abtineri. Impactul bugetar al.

LIVEVIDEO Sedinta cu miza uriasa in Parlament. Liberalii au reusit sa scoata de la vot reducerea TVA, dar nu si dublarea alocatiilor Astazi se va discuta si eliminarea pensiilor speciale

Doua proiecte cu un impact bugetar major - dublarea alocatiilor pentru copii si scaderea TVA de la 19% la 16% - scoase de PSD de la sertar intra la votul deputatilor, miercuri. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avertizat ca deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% daca s-ar aplica aceste masuri - reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii. Tot in plenul de astazi ar urma sa fie adoptata legea care ii lasa pe magistrati si pe parlamentari fara pensiile speciale. 51 Proiectul privind reducerea TVA a fost scos de la votul plenului si retrimis la comisia de buget, dupa o solicitare a PNL.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )