Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Premierul demis Ludovic Orban a anuntat, joi, ca propunerea de premier cu care delegatia PNL va merge la Cotroceni este el, iar pentru PNL ramane ca obiectiv organizarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali vor contribui la respingerea urmatoarelor doua propuneri de prim-ministru pe care le va face seful statului. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, inaintea motiunii: Suntem pregatiti pentru orice varianta

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, inaintea votului pentru motiunea de cenzura, ca liberalii sunt pregatiti pentru orice varianta.

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Vom avea un dialog cu toti partenerii pentru a stabili o strategie de declansare a alegerilor anticipate

Ludovic Orban, premierul demis, a facut o serie de declaratii in urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Ludovic Orban, discutii la Cotroceni cu presedintele Iohannis - surse

Ludovic Orban se afla, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. intalnirea are loc la scurt timp de la demiterea Guvernului prin motiune de cenzura.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea de alegeri anticipate.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Ludovic Orban sa formeze un nou Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza premier tot pe Ludovic Orban. in cadrul declaratiei de presa sustinuta joi seara, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a declarat ca prima varianta pe care o doreste este organizarea alegerilor anticipate.

Ludovic Orban, inainte de motiunea de cenzura: Suntem pregatiti pentru orice varianta!

Ludovic Orban a sustinut o scurta declaratie de presa inaintea votului motiunii de cenzura. Premierul sustine ca Guvernul este pregatit pentru orice varianta.

LUDOVIC ORBAN: Sunt foarte multumit de activitatea ministrilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca principalele obiective ale Guvernului sunt sa respecte programul de guvernare si sa raspunda nevoilor cetatenilor, si nu alegerile anticipate.

Ludovic Orban se declara foarte multumit de activitatea ministrilor: I-am evaluat intr-o perioada destul de lunga

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )