Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Nu inseamna ca nu se mai dau amenzi. Se dau la nivelul anterior ordonantei

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Nu inseamna ca nu se mai dau amenzi. Se dau la nivelul anterior ordonantei

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca faptul ca CCR a stabilit ca amenzile date in starea de urgenta sunt neconstitutionale nu inseamna ca nu se vor mai da amenzi. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre decizia CCR privind amenzile: Sunt socat de hotarare, dar e pe linia deciziilor date in perioada Dragnea Vom reface legea pensiilor speciale

La fel ca si alte decizii luate in perioada lui Dragnea, CCR arata ca este de partea celor care incalca legea, sanctionand pe toti cetatenii corecti care au respectat regulile. Prin aceasta decizie, Guvernul este practic impiedicat sa apere viata si sanatatea romanilor. Se poate ajunge la situatia ca sa nu mai putem da nicio amenda. Este o sentinta care ma socheaza si care are un vadit caracter politic, a declarat premierul Ludovic Orban intr-un discurs tinut la Academia Tehnica Militara. Acesta spune ca se vor gandi la o noua forma a legii privind pensiile speciale.

Premierul Ludovic Orban: CCR s-a transformat intr-un inamic al Constitutiei. Decizia privind majorarea amenzilor este aproape un indemn la anarhie Metoda de desemnare a judecatorilor ar putea fi schimbata

Premierul Ludovic Orban declara razboi CCR si sugereaza chiar ca metoda de desemnare a judecatorilor Curtii ar putea fi schimbata. Totul a pornit dupa decizia CCR, care a declarat drept neconstitutionala.

Orban, anunt despre amenzi dupa decizia CCR: Nu inseamna ca nu se mai dau. Au revenit la nivelul anterior OUG

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, ca decizia CCR referitoare la amenzi este anticonstitutionala, impotriva ordinii de drept, fiind chiar un indemn la anarhie. Suntem din ce in ce mai hotarati sa gasim solutii pentru a schimba prevederile constitutionale si legale care reglementeaza activitatea Curtii Constitutionale, a precizat premierul.

Valer Dorneanu, intrebat daca dupa decizia CCR mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor: Este problema Guvernului ce o sa faca in continuare

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, spune, dupa decizia CCR potrivit careia este neconstitutionala Ordonanta de urgenta care stabileste amenzile ce pot fi date in starea de urgenta, ca este problema Guvernului sa stabileasca ce va face in continuare. intrebat insistent daca de acum inainte mai pot fi date amenzi pentru nerespectarea restrictiilor, Dorneanu a spus pentru HotNews. ro ca exista solutii si este problema autoritatilor sa le gaseasca si sa o faca constitutional.

O judecatoare, dupa ce Ludovic Orban a criticat CCR: Realizezi ca Romania trebuie sa isi schimbe denumirea in Republica Securistan

Judecatoarea Madalina Afrasinie, presedintele Sectiei a VI-a Civila de la Tribunalul Bucuresti, il critica pe Ludovic Orban dupa ce acesta a spus ca CCR contine oameni care nici macar nu ar trebui si nu ar avea dreptul sa judece astfel de sesizari.

Ludovic Orban (PNL): Decizia CEDO in cazul Kovesi este dovada compromiterii actualei Curti Constitutionale de catre PSD

Premierul Ludovic Orban, liderul Partidului National Liberal PNL), a declarat ca decizia luata marti de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), care a dat castig de cauza Laurei Codruta Kovesi in.

Digi 24: Cine va putea contesta, de fapt, amenzile primite in starea de urgenta, dupa decizia CCR? Ce spun un fost sef al Curtii si un avocat

Cine va putea contesta amenzile primite pe durata starii de urgenta, dupa decizia Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala OUG prin care au fost majorate amenzile date pentru incalcarea ordonantelor militare?.

Avocatul Adrian Toni Neacsu, dupa decizia CCR: Nu se anuleaza amenzile

Adrian Toni Neacsu, fost judecator CSM, in prezent avocat, spune ca nu decizia CCR de miercuri nu anuleaza automat amenzile date in starea de urgenta. Nu urmeaza un val de plangeri in instanta, nu se anuleaza amenzile, spune fostul judecator.

Cine poate contesta amenzile primite in starea de urgenta, dupa decizia CCR: variantele sunt multe

Curtea Constitutionala a Romaniei a clasificat ca fiind ilegale amenzile primite pentru nerespectarea prevederilor starii de urgenta, dar situatia este mai complicata decat pare la prima.

Ludovic Orban, chemat la raport in Parlament pe 18 mai. Cand vin sa dea explicatii Nelu Tataru si Florin Citu

Premierul Ludovic Orban a fost chemat la Ora Guvernului, pe 18 mai, pentru a vorbi de masurile luate de Executiv de cand a fost decretata starea de urgenta. De asemenea, in Parlament vor veni cu o saptamana inainte si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si ministrul de Finante, Florin Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )