Libnet.ro
UNICEF

23:15

Reactia lui Calin Popescu Tariceanu, dupa votul din Comisia LIBE

Antena3 Antena3,
Reactia lui Calin Popescu Tariceanu, dupa votul din Comisia LIBE

Calin Popescu-Tariceanu a facut primele declaratii dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat sustinerea pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. O exemplificare perfecta care ne vine de la. continuă pe Antena3

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Calin Popescu-Tariceanu se lauda pe Facebook cu dialoguri utile in privinta Ordonantei lacomiei

Cunoastem acum mai bine care sunt problemele ridicate de mediul de afaceri, de Banca Nationala a Romaniei si de Asociatia Romana a Bancilor, a precizat presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, intr-o.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa votul din comisia LIBE: Sunt extrem de bucuroasa si onorata

Laura Codruta Kovesi a acordat primul interviu la revenirea de la Bruxelles unde a fost audiata pentru postul de procuror-sef european. in exclusivitate pentru Europa FM, fosta sefa DNA a spus ca este extrem de bucuroasa si ca le multumeste celor care au sustinut-o. Sunt extrem de bucuroasa si onorata. )Ceea ce a depins de [] .

Calin Popescu Tariceanu, in fata instantei: incepe judecata in apel a dosarului in care liderul ALDE a fost achitat(VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu va ajunge din nou in fata magistratilor. Luni, incepe judecata in apel, in dosarul in care seful Senatului a fost achitat in prima instanta, informeaza B1 TV. Primul termen din.

KOVESI, DUPA VOTUL DIN COMISIA LIBE: Sunt foarte bucuroasa

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca este foarte bucuroasa.

Reactia lui Tariceanu dupa votul pro-Kovesi din Comisia LIBE: Factorul politic a intervenit in Justitie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat miercuri, in contextulvotului din Comisia LIBE pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Dragnea si Tariceanu, sedinta fulger dupa ce Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE: P.E. ne-a aratat cum se influenteaza votul politic

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit intr-o sedinta fulger, miercuri, dupa ce Laura Codruta Kovesi a castigat votul din Comisia LIBE pentru functia de procuror-sef.

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Amanare in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu: Cand se va judeca apelul in dosarul in care liderul ALDE a fost achitatin prima instanta (VIDEO)

UPDATE:Judecarea apelului in dosarul lui Calin Popescu Tariceanu a fost amanata pentru 25 martie de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza Agerpres. Potrivit sursei.

Tariceanu, despre succesul lui Kovesi la Bruxelles: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut miercuri ca votul din Comisia LIBE castigat de Kovesi reprezinta o lectie de implicare a factorului politic in justitie, fix ceea ce Bruxellesul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3198 seconds )