Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, dupa victoria lui Nicusor Dan: Pentru prima oara in 30 de ani, PNL inregistreaza o victorie clara la alegerile locale si bate PSD fara drept de apel (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, sustine o prima declaratie dupa victoria lui Nicusor Dan in cursa pentru Capitala. Ma bucur enorm ca am eliberat Bucurestiul, a spus liderul. continuă pe B1

Ludovic Orban, dupa victoria din Bucuresti: Am batut PSD fara drept de apel

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii au batut PSD fara drept de apel PSD in capitala si ca PNL a repurtat o victorie si la nivel national.

Tariceanu, dupa vizita lui Nicusor Dan la Klaus Iohannis: Suspendarea, inevitabila!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a incalcat Constitutia, chemandu-l preferential pe candidatul sustinut de fortele de dreapta, Nicusor Dan, la discutii la Cotroceni, joi dimineata.

Alegeri locale 2020. Bucurie la sediul USR-Plus din Timisoara, pentru victoria lui Nicusor Dan in capitala

In lipsa exit poll-urilor in Timisoara, Dominic Fritz si Cristian Mos, candidatii USR-Plus la primarie, respectiv Consiliul Judetean Timis, au aplaudat victoria lui Nicusor Dan de la Bucuresti.

Traian Basescu in hohote de ras dupa aflarea scorului: Nicusor Dan nu isi va prelua mandatul...

Traian Basescu a avut primele reactii dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Ludovic Orban: Este o zi istorica. Este pentru prima data de la Revolutie...

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor de la alegerile locale.

Cum a reactionat Nicusor Dan, dupa rezultatele exit-poll. Anuntul neasteptat al lui Ludovic Orban

Dupa o campanie agitata si un vot care a fost o premiera pentru romani, iata ca a venit si seara in care aflam primele rezultatele ale alegerilor locale 2020. Nicusor Dan a primit fericit cifrele de la principalele centre care au realizat sondaje de tip exit-poll, iar declaratiile lui au fost pe placul celor care .

Nicusor Dan, intalnire cu Ludovic Orban si Klaus Iohannis la Palatul Victoria. Despre ce au discutat

Candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-a intalnit joi dimineata cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria si apoi au mers impreuna si s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni. Acestia au vorbit despre campania electorala iar Iohannis i-a dat sfaturi in legatura cu Primaria Generala, arata sursele Adevarul.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa aflarea rezultatelor

Nicusor Dan si premierul Ludovic Orban, pentru prima data fata in fata dupa anuntarea rezultatului exit-poll-ului realizat in Bucuresti. Am venit sa ii multumesc prietenului meu, Ludovic Orban, pentru campania pe care am dus-o impreuna.

Nicusor Dan, la sediul liberalilor: Am venit sa-i multumesc prietenului meu Ludovic Orban Ce a spus despre scenariul intrarii in PNL si ce mesaj are pentru Firea

Castigatorul alegerilor din Bucuresti, Nicusor Dan, a mers duminica seara la sediul PNL pentru a-i multumi prietenului Ludovic Orban pentru campania pe care au dus-o impreuna, afirmand ca va colabora cu guvernul pentru punerea in practica a proiectelor, de la metroul de suprafata, la autostrada centurii.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )