Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Economia Romaniei a crescut cu 5,3% fata de trimestru anterior, cea mai mare crestere economica din UE

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Economia Romaniei a crescut cu 5,3% fata de trimestru anterior, cea mai mare crestere economica din UE

Ludovic Orban sustine ca datele INS confirma prognoza Guvernului pe care l-a condus si estimeaza o contractie economica apropiata la finalul anului de 3,9%. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Economia a raspuns bine la programul economic liberal adoptat anul trecut

Ludovic Orban a reactionat dupa ce INS a publicat ultimele date despre cresterea economica in ultimul trimestru cu 5,3%, precizand faptul ca aceasta evolutie este consecinta programului economic liberal.

LUDOVIC ORBAN: Solicitam dezbaterea cat mai rapida a rapoartelor pe 2019 ale Radioului Public si ale Televiziunii Publice

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a afirmat ca au fost sesizate comisiile de cultura ale celor doua camere sa se pronunte pe rapoartele TVR si al Radioului Public pe anul 2019, iar dupa incheierea acestei proceduri sa fie votata in Parlament respingerea acestora.

LUDOVIC ORBAN: Am discutat cu presedintele Iohannis despre buget

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PNL Ludovic Orban, a declarat astazi ca la intalnirea liderilor coalitiei cu presedintele Klaus Iohannis unul dintre subiecte a fost legat de bugetul pe acest an.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie o analiza foarte serioasa a sporurilor care sa faca parte dintr-un proiect de lege

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat astazi ca este necesara o analiza foarte serioasa a sporurilor, multe dintre acestea nefiind justificate si a sustinut ca este necesar in acest sens un proiect de lege elaborat de Ministerul Muncii, dupa o consultare publica.

LUDOVIC ORBAN: Exista un acord pentru constituirea unei comisii care sa imbunatateasca legislatia electorala

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca exista un acord pentru constituirea unei comisii care sa imbunatateasca legislatia electorala, dar liderii grupurilor parlamentare au cerut timp pentru analizarea proiectului si a fost amanata cu o saptamana luarea acestei decizii, conform News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Cererea de revocare a Avocatului Poporului si rapoartele TVR si SRR, pe ordinea de zi a Birourilor permanente

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat ca pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite de marti se vor afla, printre altele, cererea de revocare din functie a Avocatului Poporului si respingerea rapoartelor Radioului si Televiziunii Publice, transmite Agerpres.

Ludovic Orban: Pentru sanatatea coalitiei ar fi foarte bine ca Bugetul sa treaca in forma adoptata in Guvern (VIDEO)

Intrebat daca exista un calendar privind adoptarea bugetului pe anul 2021 in Parlament, presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat ca cel mai important aspect este finalizarea dezbaterilor in Guvern. Desi Orban.

Ludovic Orban, despre sporurile din sistemul bugetar: Sunt niste sporuri care nu-si au justificare Nu cred ca in domeniul medical trebuie sa fie afectat sporul de ATI

Ludovic Orban a anuntat ca reforma in ceea ce priveste sporurile acordate angajatilor din sistemul bugetar se va realiza printr-un proiect de lege, la Ministerul Muncii. Mai mult decat atat, presedintele Camerei.

Ludovic Orban, anuntul momentului! Cand vor fi eliminate pensiile speciale pentru parlamentari

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, ca proiectele PNL, USRPLUS si PSD privind desfiintarea pensiilor speciale urmeaza sa fie trimise Comisiei pentru statut, in vederea elaborarii unui raport care sa fie votat de plen.

Ludovic Orban, despre decizia de a nu include focarele in stabilirea indicelui de raspandire a COVID-19: Nu am considerat ca este necesar pentru ca nu exista raspandire comunitara (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat marti de ce guvernul trecut nu a luat in calcul focarele pentru stabilirea indicelui de raspandire a pandemiei de COVID-19. Acesta a explicat ca s-a considerat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )