Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ludovic Orban: Pentru sanatatea coalitiei ar fi foarte bine ca Bugetul sa treaca in forma adoptata in Guvern (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Pentru sanatatea coalitiei ar fi foarte bine ca Bugetul sa treaca in forma adoptata in Guvern (VIDEO)

Intrebat daca exista un calendar privind adoptarea bugetului pe anul 2021 in Parlament, presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat ca cel mai important aspect este finalizarea dezbaterilor in Guvern. Desi Orban. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a intalnit cu reprezentantii Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie, iar la finalul discutiilor a apreciat ca sectorul energetic este de o importanta majora pentru economia nationala.

Ludovic Orban: Trebuie sa punem punct pensiilor speciale pentru parlamentari intr-un termen cat mai scurt (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca, intr-un timp cat mai scurt, vor fi adoptate modificari la legea privind Statutul deputatilor si senatorilor pentru a pune capat pensiilor.

Ludovic Orban, critici pentru Renate Weber, Avocatul Poporului: Atitudinea sa din timpul pandemiei a generat extrem de multe probleme in apararea sanatatii si vietii oamenilor (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a insistat, luni, pe necesitatea de a fi schimbata Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Cererea de revocare a Avocatului Poporului se.

Ludovic Orban: Am supus validarii, in BPN, 72 de candidati pentru functiile de secretari de stat, presedinti si vicepresedinti de agentii Am stabilit reprezentanti pe care i-am considerat potriviti sa gireze functii publice

Liderul PNL, Ludovic Orban a anuntat sambata, dupa intalnirea Biroului Politic National ca organizatiile PNL, au formulat propuneri pentru functiile de secretari de stat, presditi, vicepresedinti de.

LUDOVIC ORBAN: Cererea de revocare a Avocatului Poporului si rapoartele TVR si SRR, pe ordinea de zi a Birourilor permanente

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a anuntat ca pe ordinea de zi a Birourilor permanente reunite de marti se vor afla, printre altele, cererea de revocare din functie a Avocatului Poporului si respingerea rapoartelor Radioului si Televiziunii Publice, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Finantarea IMM-urilor continua si in 2021

Programele de creditare cu garantii de stat - IMM Invest, Agro Invest, IMM Leasing, IMM Factor, adoptate de Guvernul anul trecut, vor continua si in 2021, si vor putea fi accesate de noi beneficiari, a afirmat, ieri, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban: E cel mai bun buget posibil. Trebuie sa ne incadram intr-o tinta de deficit, sa reducem cheltuielile si sa mentinem actualul sistem de taxe si impozite (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, luni, ca proiectul de buget pus in dezbatere publica de Guvernul Citu este cel mai bun proiect ce putea fi facut in actualul context.

Ludovic Orban: Problematica sporurilor va fi abordata in proiectul de lege de imbunatatire a Legii salarizarii in sectorul public (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat, luni, ca problema sporurilor pe care le primesc bugetarii va fi abordata in proiectul de lege ce urmeaza sa imbunatateasca Legea sa.

Ludovic Orban: Trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului. Sunt sustinatorul aducerii institutiei in cadru constitutional si legal (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambata ca trebuie demarata procedura de revocare si desemnare a unui nou Avocat al Poporului, precizand ca astfel institutia ar reveni in cadrul constitutional si.

Ludovic Orban: Sansa unei motuni de cenzura de a trece esteegala aproape cu zero (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca sansele unei eventuale motiuni de cenzura depuse de opozitie sunt zero. Precizarile liderului liberal vin dupa ce seful PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat recent ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )