Libnet.ro
UNICEF

14:30

LUDOVIC ORBAN: Nu este niciun caz diagnosticat cu coronavirus, niciun cetatean roman nu este infectat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu este niciun caz diagnosticat cu coronavirus, niciun cetatean roman nu este infectat

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca nu exista niciun caz confirmat de coronavirus in Romania si a facut apel la populatie sa ia informatii doar din surse oficiale. Orban a precizat ca, data fiind extinderea epidemiei in Italia, Romana trebuie sa intensifice masurile. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Costache: Dau un mesaj de calm. in Romania nu avem niciun caz de coronavirus! - VIDEO

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit luni la Parlament despre masurile privind prevenirea si combaterea coronavirusului. Ministrul a precizat ca de achizitiile privind materialele de urgenta se ocupa Ministerul de Finante. De alftel, ministrul Sanatatii a facut un apel la calm si a spus ca in Romania nu este niciun caz de coronavirus la acest moment.

Ludovic Orban: Nu avem niciun caz de coronavirus in Romania

Nu e niciun caz de coronavirus diagnosticat in Romania, a declarat Ludovic Orban.

Klaus Iohannis, anunt despre virusul ucigas: Nu avem niciun caz de coronavirus. Convoc CSAT

Klaus Iohannis a vorbit luni dupa-amiaza despre coronavirus. Presedintele sustine ca nu exista niciun caz de coronavirus in Romania, pana la acest moment.

Orban, intrebat daca ia in calcul sa renunte la anticipate: Coronavirusul e coronavirusul. Pana acum, in Romania nu e niciun caz diagnosticat (VIDEO)

Ludovic Orban a transmis ca nu ia in calcul sa renunte la obiectivul PNL de a fi organizate alegeri anticipate, in contextul in care pericolul coronavirusului e tot mai aproape de tara noastra. Premierul.

Ludovic Orban: Nu exista niciun cetatean roman diagnosticat cu coronavirus in Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca nu exista niciun cetatean roman in Romania diagnosticat cu coronavirus.

Cum arata vila lui Ludovic Orban. Premierul Romaniei are paza la poarta 24 din 24

Ludovic Orban este considerat cel mai sarac premier al Romaniei de dupa Revolutie. Acesta locuieste intr-o vila de 200 de metri patrati, langa Capitala. Cum arata imobilul sau? Cum arata vila lui Ludovic Orban? Ludovic Orbna, fost si actual prim-ministru al tarii, se considera un exemplu. Acesta detine o functie extrem de importanta, dar cu .

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

Ludovic Orban: Sunt mai multe locuri unde romanii care ar reveni din Italia pot sta in carantina

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania este pregatita in cazul in care cetateni romani vor veni inapoi in tara din orasele italiene afectate de coronavirus. El a precizat ca exista mai multe locuri in care acestia pot sta in carantina, nu doar in Bucuresti.

CORONAVIRUS |Orban: Suntem bine organizati. Am spus demult ca in privinta spitalelor suntem pregatiti (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a dat asigurari ca institutiile statului sunt pregatite pentru situatia in care vor fi confirmate si in Romania cazuri de coronavirus. Suntem bine organizati, suntem.

Victorie pentru PSD. Numirea lui Ludovic Orban in functia de premier este neconstitutionala

Astazi, luni 24 februarie 2020, inainte de sedinta celor doua camere ale Parlamentului Romaniei, PNL, in frunte cu Klaus Iohannis, au primit o lovitura dura din partea CCR. Curtea Constitutionala a Romaniei a dat castig de cauza PSD-ului prin decizia sa pe marginea numirii pentru a doua oara a lui Ludovic Orban in functia de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )