Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban: Nu exista o alta formula de guvernare posibila (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu exista o alta formula de guvernare posibila (VIDEO)

Presedintele Partidului Liberal National PNL), Ludovic Orban, a declarat, miercuri seara, dupa ce Guvernul Citu a primit increderea Parlamentului, ca nu exista o alta formula de guvernare posibila. Nu. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN, DESPRE INVESTIREA EXECUTIVULUI: Nu exista o alta formula de guvernare posibila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, dupa votul de investitura acordat in Parlament Cabinetului condus de Florin Citu, ca nu exista o alta formula de guvernare posibila decat cea actuala.

Ludovic Orban, despre sumele mentionate in noul program de Guvernare: Asteptam cresteri semnificative de venituri

Ludovic Orban, despre sumele mentionate in noul program de Guvernare: Asteptam cresteri semnificative de venituri intrebat despre sumele stipulate in noul program de guvernare, Ludovic Orban,.

Ludovic Orban anunta progrese foarte importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare: Vom discuta si calendarul investirii Guvernului

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat progrese importante in negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru definitivarea programului de guvernare. Acesta a precizat ca doua capitole au mai ramas de discutat, unele.

Ludovic Orban, mesaj catre nemultumitii din partid: PNL nu mai este singur la guvernare

Ludovic Orban le-a transmis liderilor PNL din teritoriu nemultumiti de modul in care au fost reparti.

LUDOVIC ORBAN: Practic, Sorin Cimpeanu este garantia implementarii programului Romania educata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma, referitor la Sorin Cimpeanu, propus ministru al Educatiei, ca acesta are o cariera universitara care il recomanda si o reputatie foarte buna. Practic, Sorin Cimpeanu este garantia implementarii programului Romania educata, care isi gaseste o exprimare foarte serioasa in programul de guvernare si noi avem incredere ca va avea capacitatea sa puna in practica acest program, spune Orban.

O singura femeie in Guvernul Citu Ce spune Ludovic Orban

Guvernul Citu va avea 21 de membri - premierul, 2 vicepremieri si 18 ministri -, dintre care unul singur este femeie. Este vorba despre Raluca Turcan, propusa la Ministerul Muncii. intrebat despre acesta situatie, liderul PNL, Ludovic Orban, a spus ca acestea au fost propunerile facute de cele trei partide din noua coalitie de guvernare.

Liberalul Alin Tise, presedintele CJ Cluj, atac virulent la Ludovic Orban dupa negocieri: Asistam la o ciolaniada gretoasa. Plecati acasa!

Reactiile aparute chiar in ziua semnarii Acordului de guvernare intre PNL, USR PLUS si UDMR arata cat de bine a reusit Ludovic Orban sa-i calmeze pe liberalii din Ardeal, foarte nervosi dupa ce liderul formatiunii a cedat ministere-cheie, precum Ministerul Dezvoltarii, catre partenerii din coalitie.

Ludovic Orban: Este impartirea care s-a putut face pentru a ajunge la o intelegere

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca intre el si liderii liberali din teritoriu nu exista n.

Ludovic Orban: Procedurile de investire a Guvernului se vor desfasura cel mai probabil in cursul zilei de miercuri (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat ca procedurile de investire a noului Guvern se vor derula cel mai probabil in cursul zilei de miercuri. Ludovic Orban, despre procedurile de.

Ludovic Orban, despre coalitie: Am trecut peste diferente, am castigat incredere unul in celalalt si am aratat capacitatea de ne uni pentru binele Romaniei (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL, a vorbit despre coalitia majoritara si a explicat ca liberalii au purtat negocieri cu partenerii cu care impartasesc afinitati. Au fost negocieri dificile, pentru ca a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )