Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ludovic Orban: Nu exista nicio discutie legata de starea de urgenta Am utilizat toate masurile prevazute de starea de alerta

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu exista nicio discutie legata de starea de urgenta Am utilizat toate masurile prevazute de starea de alerta

Premierul Ludovic Orban a explicat ca in Romania nu se pune porblema revenirii la starea de urgenta in Romania. Primul-ministru a reamintit ca Executivul a dispus o serie de noi masuri, fie implementate la. continuă pe B1

Orban: Nu exista nicio discutie despre starea de urgenta. Pana la o reducere semnificativa a imbolnavirilor zilnice, invatamantul se desfasoara online

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu se pune problema unei reintroduceri a starii de urgenta, explicand ca starea de alerta ofera autoritatilor instrumente pentru gestionarea crizei sanitare. El sustine ca invatamantul se va desfasura in continuare in sistem online atata timp cat nu se constata o reducere semnificativa a numarului de imbolnaviri.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegeri

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban, despre numarul de cazuri de COVID-19: Nu este cert ca suntem pe un platou in cazul in care nu exista un grad de conformare mare, riscul de a creste in continuare numarul de infectari exista

In cursul zilei de marti, premierul Ludovic Orban a tinut o serie de declaratii si a raspuns intrebarilor jurnalistilor. Primul-ministru a subiliniat faptul ca numarul de cazuri de COVID-19 inregistrat in cu.

Ludovic Orban: Primele doze de vaccin anti-COVID-19 ar putea sosi in decembrie. Nu exista prioritate pentru ministri si functionari. Vaccinul va fi gratuit, nu si obligatoriu

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca primele doze de vaccin anti-COVID-19 ar putea sosi in Romania chiar in decembrie. Acesta a precizat ca primii vaccinati vor fi angajatii din ssitemul.

Premierul Ludovic Orban, o noua sedinta cu ministrul Sanatatii, ministrul Afacerilor Interne si seful DSU, Raed Arafat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, in acesta dimineata, la o sedinta de urgenta cu ministrul Sanatatii, ministrul de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Sedinta are loc la Pa.

OUG privind rectificarea bugetara, in prima lectura la sedinta de Guvern de miercuri Ludovic Orban: Sa nu-si imagineze vreun primar ca primeste bani pe ochi frumosi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in sedinta de Guvern de miercuri va fi analizat, in prima lectura, proiectul de Ordonanta de Urgenta privind rectificarea bugetara. Ministerele Sanatatii,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )