Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegeri

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegeri

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre intrarea Romaniei in carantina dupa 6 decembrie: in masura in care lucrurile raman sub control, in masura in care numarul de infectari nu va creste nu va fi necesara o astfel de masura

Romania nu va intra in carantina dupa 6 decembrie, in masura in care lucrurile raman sub control, a declarat marti premierul Ludovic Orban in cadrul unei conferinte de presa: in masura in care.

Ludovic Orban: Am inventariat posibilitatea cresterii numarului de paturi la ATI Nu am gasit nereguli in spitale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vizitat, alaturi de primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, spitalele din Bucuresti. La finalul zivitezi, primul-ministru a oferit o serie de declaratii. Totodata, el a precizat faptul.

PeBloguri: Ludovic Orban, taxat de Ramona Ioana Bruynseels, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Ramona Ioana Bruynseels, liderul umanist care deschide lista PPU social-liberal) pentru Senat, a taxat in termeni duri promisiunea lui Ludovic Orban, care a anuntat ajutoare banesti pentru familiile victimelor tragediei de la Piatra Neamt. Fostul candidat la alegerile prezidentiale spune ca, desi un astfel de ajutor este justificat, momentul anuntului a fost unul ales prost.

Premierul Ludovic Orban si secretarul de stat Raed Arafat, sedinta de urgenta la Ministerul de Interne, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Ministerul de Interne a activat, sambata seara, o celula de criza la care participa premierul Ludovic Orban, dar si secretarul se stat in MAI, Raed Arafat. Sedinta are loc dupa incendiul tragic de la Piatra Ne.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Orban, despre o posibila stare de urgenta dupa alegeri: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura

Premierul Ludovic Orban sustine ca, daca numarul de infectari cu coronavirus nu va creste, iar situatia va ramane sub control, nu va fi necesara o noua perioada de stare de urgenta dupa alegeri.

COVID-19. Ludovic Orban dezvaluie planul pentru saptamana aceasta

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa sedinta de urgenta pe care a avut-o, luni, cu Nelu Tataru, in contextul tragediei de la Piatra Neamt.

Ludovic Orban: in urma controalelor din sectiile ATI, o sa existe un plan de conformare ce va fi comunicat managerilor Mai multe spitale vor deveni suport COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, luni, o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii. Potrivit premierului, in cadrul intrunirii au fost abordate doua subiecte importante, mai exact planul.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )