Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ludovic Orban face acuzatii dure: Sunt absurde toate fake-urile acestea!

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban face acuzatii dure: Sunt absurde toate fake-urile acestea!

Premierul Ludovic Orban a acuzat duminica seara o campanie de dezinformare, in contextul crizei COVID-19. Sunt absurde toate fake-urile acestea care sunt lansate pe online mai ales. Ma bucur ca media clasica, media traditionala, totusi, nu s-a angrenat in acest soi de propaganda mincinoasa, a spus Orban. continuă pe Antena3

Premierul Ludovic Orban: Restrictiile de orar, valabile pentru toate tipurile de evenimente de la terase (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, sambata, ca restrictiile de orar vor fi valabile pentru toate tipurile de evenimente care se organizeaza la terase. Prim-ministrul a adaugat, tot atunci, ca va avea loc o.

Ludovic Orban, acuzatii dure la adresa Gabrielei Firea. Premierul a dezvaluit cand vor ajunge mastile la persoanele defavorizate

Premierul Ludovic Orban a acuzat-o pe Gabriela Firea ca minte populatia, dupa ce primarul general al Capitalei a declarat ca o persoana din anturajul premierului e apropiata de firma care a contestat licitatia privind mastile pentru persoanele defavorizate.

Ludovic Orban: Stirile false promovate de coronasceptici sunt absurde si nu pot fi luate in seama de oameni cu minima educatie. Nu numai la noi, negationismul vrea sa rupa increderea intre autoritati si cetateni (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban considera ca stirile false promovate de coronasceptici sunt absurde si nu pot fi luate in seama de niciun om cu o minima educatie si o minima logica. Pe de.

Gabriela Firea, acuzatii dure la Guvernul Orban: Priviti! Abuz de functie! Abuz de putere!

Gabriela Firea a acuzat PNL si pe liderul Ludovic Orban de abuz de putere si de incredere, dupa ce liberalii s-au intalnit cu reprezentantii USR si PLUS chiar intr-o sala a Guvernului pentru a negocia candidaturile la Primaria Capitalei.

Scandal politic urias, acuzatii incredibile intre Gabriela Firea si Ludovic Orban

Este scandal in toata regula intre premierul Romaniei si primarul general al Capitalei pe achizitionarea mastilor pentru persoanele defavorizate. Ludovic Orban acuza ca licitatia de la Ministerul Sanatatii a fost contestata si apoi atacata la Curtea de Apel de o firma abonata a Primariei Capitalei. De cealalta parte, Gabriela Firea acuza Guvernul ca nu este capabil sa asigure mastile de protectie promise populatiei si ca incearca, de fapt, sa gaseasca tapi ispasitori.

Ludovic Orban: Obiectivul Guvernului este sa majoreze pensiile. Majorarea se va face pe baza unor analize care va fi finalizata in cursul acestei saptamani (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca, in cursul acestei saptamani va fi finalizata analiza cu privire la procentul cu care ar urma sa fie majorat punctul de pensie. intrebat daca se confirma.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest politicianst si electoral care nu are in spate niciun fel de motivatie solida (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban acuza PSD ca face un gest politicianst, fara vreo motivatie solida, prin depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului liberal, in acest context in care Romania se confrunta.

Ludovic Orban, despre ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada: Numarul de restrictii este mic si nu ne dorim

Premierul Romaniei, Ludovc Orban, a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia disperata din Romania, tinand cont ca s-a inregistrat pentru a doisprezecea zi consecutiva un numar de peste 1000 de imbolnaviri noi. Acesta explica ce ii asteapta pe romani in urmatoarea perioada si cine se face vinovat pentru ce se intampla in aceste .

Ludovic Orban, explicatia exploziei cazurilor de COVID: Se si vede care e momentul. Nu am putut face nimic

Premierul Ludovic Orban a oferit o explicatie pentru explozia cazurilor de COVID-19 din ultimele saptamani si a gasit si vinovatul pentru situatia creata.

Programul teraselor ar putea fi redus in Capitala si alte judete! Ludovic Orban: inchiderea lor la ora 23.00 le va face bine oamenilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, condus de Ludovic Orban, discuta sambata, daca este necesara sau nu reducerea programului teraselor. Este vorba atat despre destinatii de vacanta, precum litoralul si zonele de munte, dar si Bucurestiul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,305 seconds )