Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ludovic Orban: Guvernul Dancila a alocat din Fondul de rezerva 100 de milioane catre Primaria Capitalei, condusa atunci de Gabriela Firea. Banii au fost aruncati pe apa Dambovitei (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Guvernul Dancila a alocat din Fondul de rezerva 100 de milioane catre Primaria Capitalei, condusa atunci de Gabriela Firea. Banii au fost aruncati pe apa Dambovitei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a aratat din nou convins ca, odata cu ajungerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, banii alocati de la Centru acesteia vor fi folositi in scopurile prevazute. El a precizat ca. continuă pe B1

Putarea mastii de protectie ar putea deveni obligatorie in toate judetele cu o ratade infectare de peste 1,5 la mie. Ludovic Orban: Masca este una din cele mai eficiente masuri de protectie impotriva virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la finalul videoconferintei cu comitetele judetene pentru situatii de urgenta si prefectii, ca CNSU va analiza propunerea de introducere a portului mastii de protectie.

Ludovic Orban: Fostul primar al Capitalei a risipit 100 milioane lei primiti de la Guvernul Dancila

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat luni ca nu a dorit sa aloce Primariei Capitalei bani din Fondul de rezerva, deoarece suma de 100. 000 de lei primita in timpul guvernarii Dancila ar fi fost aruncata pe apa Dambovitei de catre fosta administratie a Capitalei, potrivit Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Adio, Revelion? Localitatile unde petrecerile vor fi interzise total! Ludovic Orban, anuntul momentului

Petrecerile de Revelion din acest an s-ar putea tine doar in acele zone sau localitati unde rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va fi sub 3 la mia de locuitori, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca intre Romania si SUA exista un parteneriat strategic care capata din ce in ce mai multa consistenta, atat in plan militar, cat si.

Liberalul cu 3 mandate PSD, luat sub aripa de Ludovic Orban. A intervenit la tribunaplenului 3 minute pe an

Liberalul Mihaita Gaina, luat sub aripa de Ludovic Orban, se poate lauda cu TREI mandate de parlamentar PSD. Acesta a trecut apoi in tabara liberalilor, dar nu inainte de a contribui la rasturnarea Guvernului Dancila, gest pentru care a fost rasplatit de cu un loc eligibil pe listele PNL pentru scrutinul de pe 6 decembrie.

Ludovic Orban: Am vazut abordari partizane care nesocotesc eforturile uriase pe care le-a facut Guvernul Cateva dintre masurile luate in sprijinul mediului de afaceri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre partenriatul dintre Guvern si mediul de afaceri si rezultatele pe care acesta le-a generat. Orban a enumerat mai multe masuri luate de Executiv in sprijinul.

Vizita premierului in Israel si Palestina: Ludovic Orban se va intalni cu Benjamin Netanyahu si cu Mohammad Shtayyeh

Premierul Ludovic Orban va efectua o vizita oficiala in Statul Israel si in Palestina, in perioada 3-4 noiembrie 2020. Premierul va fi insotit de ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu, si ministrul apararii nationale, Nicolae Ciuca, informeaza Guvernul.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre Ziua Nationala: Vor fi respectate toate regulile de protectie sanitara. Nu va mai fi parada (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca Guvernul va prelungi starea de alerta printr-o Hotarare de Guvern care va fi adoptata la jumatatea lunii noiembrie si care va reglementa si modul in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )