Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ludovic Orban i-a dat cartea sa de vizita unui barbat care-l abordase la Alba Iulia: Putem sa discutam orice tema doriti dumneavoastra

B1 B1,
Ludovic Orban i-a dat cartea sa de vizita unui barbat care-l abordase la Alba Iulia: Putem sa discutam orice tema doriti dumneavoastra

Aflat la Alba Iulia de Ziua Nationala, Ludovic Orban i-a oferit cartea sa de vizita unui barbat care l-a abordat de mai multe ori. Premierul i-a spus acestuia ca vor putea discuta oricand despre ceea ce. continuă pe B1

Ludovic Orban a dat cartea de vizita unei persoane care l-a abordat in mod repetat pe traseul catre Sala Unirii din Alba Iulia

Premierul Ludovic Orban, aflat duminica la Alba Iulia, i-a oferit unei persoane, care l-a abordat in mai multe randuri pe traseul pe care primul ministru l-a parcurs de la Monumentul Marii Uniri la Sala Unirii, cartea sa de vizita, spunandu-i ca vor putea discuta oricand despre ceea ce acesta doreste, dar nu la un moment festiv prilejuit de Ziua Nationala, potrivit Agerpres.

Premierul Ludovic Orban sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia si Zlatna

Premierul Ludovic Orban va fi prezent la Alba Iulia si Zlatna, intr-o vizita de doua zile in judetul Alba, prilejuita de sarbatorile dedicate Zilei Nationale.

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia

Gest neasteptat facut de Ludovic Orban la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Premierul a fost abordat de un barbat care ii cerea ajutorul, iar liderul PNL i-aexplicat ca este disponibil oricand.

Fostul sef al Politiei Romane, suspendat de Carmen Dan, a fost numit secretar de stat in MAI de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban l-a numit secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne pe Bogdan Despescu, fost sef al Poltiei Romane, eliberat din functie la inceputul lui 2018 de Carmen Dan in urma izbucnirii unui scandal al unui politist acuzat de agresiune sexuala.

Ludovic Orban, la Alba Iulia: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, unul din obiectivele prioritare

Premierul Ludovic Orban a spus, de Ziua Nationala, la Alba Iulia, raspunzand intrebarii unui ziarist, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este unul dintre obiectivele prioritare.

Ludovic Orban: Astazi sarbatorim Ziua Nationala cu sentimentul adevaratei noastre eliberari. Avem acum sansa reala sa traim intr-o tara democratica, in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Astazi sarbatorim Ziua Nationala cu sentimentul adevaratei noastre eliberari si cel al implinirii unui nou vis al romanilor, sustine premierul Ludovic Orban. Presedintele PNL transmite ca acum avem sansa re.

LUDOVIC ORBAN: Sarbatorim in acest an Ziua Nationala a Romaniei cu implinirea faptului ca am reusit sa lasam in urma, prin vot, ceea ce a franat progresul pe care ni l-am dorit dupa caderea comunismului

Premierul Ludovic Orban a transmis duminica un mesaj de Ziua Nationala, in care afirma ca azi nu doar Ziua Nationala ci si schimbarea pe care tara noastra o dorea inca de la caderea regimului comunist.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Vrem sa anulam toate taxele tampite pe sistemul bancar si cel energetic

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, pe care o considera un act normativ criminal, potrivit lui Orban * Nu va fi nicio apocalipsa bugetara daca aplicam Legea pensiilor, a mentionat premierul in guvernarea actuala de tranzitie nu se va putea face mare lucru in privinta politicii fiscale, conform premierului Ludovic Orban, care spune ca marele pacat al guvernarilor anterioare, care a fost accentuat de Executivele ultimilor trei ani, a fost instabilitatea legislativa in domeniul fiscal, modificarile repetate, peste noapte, ale Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, care au pus toata societatea intr-o stare de bulversare, de continua adaptare la noi si noi reglementari.

FOTO VIDEO Premierul Ludovic Orban la Alba Iulia. Ce a spus despre unirea provinciilor romanesti cu autostrazi

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica la Alba Iulia, in timpul manifestarilor dedicate Zilei Nationale, ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern.

Ludovic Orban: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, o prioritate

Premierul Ludovic Orban a declarat ca unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi este o prioritate pentru Guvernul pe care il conduce. Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )