Libnet.ro
UNICEF

19:00

LUDOVIC ORBAN: Nu i-as spune motiune de cenzura, i-as spune potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Nu i-as spune motiune de cenzura, i-as spune potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

Ludovic Orban a spus, joi, ca demersul PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in contextul actual, este, de fapt, o potiune de cianura cu care social-democratii vor sa otraveasca.

Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania.

Ludovic Orban: Trecerea unei motiuni de cenzura ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care ne confruntam

Premierul Ludovic Orban spune ca o eventuala votare a motiunii de cenzura inaintate de PSD ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care se confrunta, el aratand ca, din punctul de vedere al puterii executive, dezbaterea motiunii inainte de a se pronunta Curtea Constitutionala nu este in acord cu legea fundamentala.

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

LUDOVIC ORBAN: A lasa tara fara guvern in momentul de fata este un act de iresponsabilitate politica

Premierul Ludovic Orban spune ca o eventuala votare a motiunii de cenzura inaintate de PSD ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care se confrunta.

Ludovic Orban: Politic, cu PSD nu avem ce discuta. Somez PSD sa nu-si bata joc de democratie si de Romania si sa opreasca procedura motiunii de cenzura pana la decizia CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca politic PNL nu are ce sa discute cu PSD, insa liberalii poarta discutii cu toti parlamentarii pentru a cere sprijin in contextul motiunii de cenzura care a fost.

LUDOVIC ORBAN: Somez din nou PSD sa nu-si bata joc de democratie

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii vor discuta individual cu toti parlamentarii pe tema motiunii de cenzura pentru a-si prezenta punctul de vedere, subliniind ca, politic, cu PSD nu avem ce discuta.

Redeschiderea restaurantelor si a institutiilor de cultura, discutata miercuri de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, pe ordinea de zi regasindu-se ordinul comun privind regulile de protectie sanitara pe timpul campaniei electorale, dar si redeschiderea teatrelor, cinematografelor si a restaurantelor. Potrivit lui Orban, in cazul restaurantelor exista propunerea sa nu fie redeschise in zonele unde exista un nivel de raspandire a virusului peste un anumit numar de cazuri in ultimele 14 zile.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Am depasit 1.050 de paturi in sectii de ATI. Intentia e sa crestem capacitatea de tratare si calitatea serviciilor Ce spune premierul despre recordul de cazuri de COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, la Brasov, ca Romania a depasit pragul de 1. 050 de paturi de terapie intensiva pentru pacientii infectati cu coronavirus, iar obiectivul autoritatilor este sa.

De ce nu se reiau competitiile sportive cu public. Ludovic Orban, totul despre pericolul de pe stadioane

Romania a inregistrat ceva mai putine cazuri noi de coronavirus in ultimele zile, dar inca nu se pune problema de relaxari. Cu atat mai putin la nivelul competitiilor sportive, unde premierul Ludovic Orban ramane ferm pe pozitie. Nu se pot organiza evenimente cu spectatori. Premierul spune ca riscurile sunt prea mari si ca nici in .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )