Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban: Si eu imi doresc sa fac de la Constanta la granita de vest 7 ore, nu 14. Se poate! Dupa pandemie, o mare oportunitate apare in fata noastra (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Si eu imi doresc sa fac de la Constanta la granita de vest 7 ore, nu 14. Se poate! Dupa pandemie, o mare oportunitate apare in fata noastra (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca si el isi doreste sa ajunga de la Constanta la granita de vest in 7 ore, nu in 14 ca acum si mai vrea, de asemenea, ca romanii care-si construiesc o casa. continuă pe B1

Ludovic Orban: imi doresc ca fiecare copil care se naste in tara asta sa aiba acces la educatie si sa aiba sansa sa reuseasca in viata (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit joi, la lansarea programului de guvernare al liberalilor, despre prioritatile avute in vedere pentru urmatorii ani. in acest context, premierul s-a referit la asigurarea.

Ludovic Orban: Eu imi doresc sa petrecem Craciunul linistiti, dar depinde de fiecare dintre noi. Daca avem grija de noi si de ceilalti, vom ajunge mai repede la normalitate (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost intrebat, marti, care ar fi numarul de cazuri noi ce trebuie atins pentru ca autoritatile sa implementeze masuri de relaxare. in replica, premierul a explicat ca, daca av.

Ludovic Orban: Vom repara statul. De la a fi un leagan al coruptiei se va transforma intr-un vector al transparentei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, in discursul pe care l-a sustinut in evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL, ca liberalii isi doresc ca in urmatorii ani sa repare statul.

Ludovic Orban: Avem o capacitate de testare astazi pe aparate de tip Real Time PCR de peste 50.000

Premierul Ludovic Orban a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca autoritatile au o capacitate de testare zilnica pe aparate Real Tome PCR de peste 50. 000 de teste. Cu toate acestea se fac doar in jur de.

Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria. Ce a transmis premierul Romaniei

Joi, 19 noiembrie, premierul Romaniei Ludovic Orban a indemnat Ungaria si Polonia sa aprobe bugetul Uniunii Europene si fondul de relansare economica. Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria Joi, Ludovic Orban a indemnat cele doua state membre UE sa renunte la blocarea procedurilor de adoptare a bugetului Uniunii Europene si a fondului de relansare economica.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Ludovic Orban, veste proasta pentru romani: Daca as spune ca suntem pregatiti, v-as minti

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19. Acesta a dat lamuriri cu privire la perioada in care ar putea ajunge in Romania, cine il va putea face prioritar, dar si daca este obligatoriu sau nu. Cine va avea prioritate pentru vaccinare Invitat la RomaniaTV, Ludovic Orban a venit cu ultimele .

Presa internationala, despre Ludovic Orban: Premierul roman s-a distantat de omologul sau maghiar, Viktor Orban, dupa ce Ungaria si Polonia au blocat bugetul UE si planul european de relansare

Reactia premierului Ludovic Orban, in contextul blocarii de catre Ungaria si Polonia a planului european de relansare, face inconjurul presei internationale. Cele doua state din centrul Europei nu sunt de acord.

Ludovic Orban: Nimeni nu va fi lasat in urma in Romania pe care o vom construi. 6 decembrie e un moment de referinta, un apel pentru o cauza nationala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi, despre programul de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, document la care au contribuit peste 470 de specialisti. Orban a insistat ca 6 decembrie, ziua alegerilor.

LUDOVIC ORBAN: Avem proiecte foarte serioase pentru judetul Giurgiu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul va derula mai multe proiecte importante de infrastructura in judetul Giurgiu, printre care si refacerea podului de cale ferata de la Gradistea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )