Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

LUDOVIC ORBAN: Avem proiecte foarte serioase pentru judetul Giurgiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Avem proiecte foarte serioase pentru judetul Giurgiu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul va derula mai multe proiecte importante de infrastructura in judetul Giurgiu, printre care si refacerea podului de cale ferata de la Gradistea. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban ar vrea amenzi mai mari pentru cei care nu respecta restrictiile

Premierul Ludovic Orban este convins ca o crestere a cuantumului amenzilor aplicate persoanelor care.

LUDOVIC ORBAN: Crestem capacitatea de tratare, inclusiv prin includerea de noi spitale suport COVID

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca a luat masuri pentru cresterea capacitatii de tratare a pacientilor infectati cu coronavirus, inclusiv prin includerea a noi spitale care vor deveni spitale de suport COVID, mentionand ca in aceasta saptamana va fi o crestere de cel putin 200 de paturi.

LUDOVIC ORBAN: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare

Premierul Ludovic Orban a precizat astazi ca intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individuali pentru fiecare nerealizare, referindu-se astfel la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a vorbit despre o vinovatie colectiva in ceea ce priveste tragedia de la Spitalul din Piatra Neamt.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

PeBloguri: Ludovic Orban, taxat de Ramona Ioana Bruynseels, dupa tragedia de la Piatra Neamt

Ramona Ioana Bruynseels, liderul umanist care deschide lista PPU social-liberal) pentru Senat, a taxat in termeni duri promisiunea lui Ludovic Orban, care a anuntat ajutoare banesti pentru familiile victimelor tragediei de la Piatra Neamt. Fostul candidat la alegerile prezidentiale spune ca, desi un astfel de ajutor este justificat, momentul anuntului a fost unul ales prost.

Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale: Ai surprins aproape toata Europa! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o telefonic pe Maia Sandu pentru victoria in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Data fiind legatura puternica dintre tarile noastre, am tinut sa fiu primul.

Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu: A demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, afirmand ca aceasta a demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta si exprimandu-si convingerea ca va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

Ludovic Orban: Am crezut de la inceput in Maia Sandu. Asistam la un eveniment cu-adevarat istoric pentru Republica Moldova

Si premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, afirmand ca asistam la un eveniment cu adevarat istoric.

LUDOVIC ORBAN: Avem un memorandum privitor la structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul este pregatit cu un memorandum privind structura Comitetului national de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19.

Ludovic Orban: Avem o capacitate de testare, astazi, pe aparate de tip Real Time PCR, de 53.000-54.000. Cum arata realitatea cifrelor din ultimele 24 de ore

Premierul Ludovic Orban a fost intrebat marti de ce nu creste capacitatea de testare pentru coronavirus, in contextul in care era anuntat ca va creste capacitatea la circa 50. 000 de teste. Seful Guvernului a afirmat ca, la ora actuala, in tara noastra este o capacitate de testare, pe aparate Real Time PCR de 53. 000 de teste. in ultimele 24 de ore au fost realizate doar aproximativ 30. 000 de teste.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )