Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ludovic Orban, la inceputul anului universitar: Pandemia de COVID-19 ne-a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul tinerilor la educatie si formare, in cea mai frumoasa si prolifica perioada a vietii

B1 B1,
Ludovic Orban, la inceputul anului universitar: Pandemia de COVID-19 ne-a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul tinerilor la educatie si formare, in cea mai frumoasa si prolifica perioada a vietii

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, cu ocazia deschiderii noului an universitar ca, in contextul pandemiei de coronavirus, sistemul de educatia a fost unul dintre cele care au trebuit sa se adapteze rapid la. continuă pe B1

Nelu Tataru, la inceputul anului universitar: imi doresc ca studentii sa practice medicina in Romania Sa beneficieze de conditiile necesare pentru a face performanta in beneficiul pacientilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a transmis un mesaj tuturor studentilor si cadrelor didactice care incep noul an universitar. in contextul pandemiei de COVID-19, noul an universitar va incepe diferit in.

LUDOVIC ORBAN, MESAJ PENTRU STUDENTI: Pandemia a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul la educatie

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj studentilor si profesorilor, la inceputul noului an universitar, aratand ca acesta debuteaza sub impactul crizei sanitare, dar ca dreptul de a invata este fundamental si trebuie respectat indiferent de dificultatile momentului.

Ludovic Orban, catre reprezentantii sectorului HoReCa: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban spune ca Executivul cauta in continuare solutii pentru a sprijini industria ospitalitatii, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Prezent, joi la Conferinta Na.

Ludovic Orban l-a laudat pe Marcel Vela pentru organizarea alegerilor: Au fost doar incidende minore Vreau sa va felicit!

Premierul Ludovic Orban l-a laudat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, pe Marcel Vela, ministrul de interne, pentru modul in care au fost organizare alegerile locale. in opinia premierului, au fost doar niste incidente minore, in ciuda scandalurilor de la Bucuresti, in sectoarele 1 si 5.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

Ludovic Orban, catre reprezentantii HORECA: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra Activitatea restaurantelor din zonele cu multe infectari va fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi ca Executivul cauta solutii de sustinere a sectorului HORECA. Am gandit programul de granturi pentru sectoarele afectate de COVID, incercam sa gasim solutii de sustinere, un sistem de vouchere pentru zona turistica, a declarat Orban la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii. UPDATE in acele localitati in care este depasit procentul de infectari cu coronavirus, care este stabilit de 1,5 %, se va lua decizia ca, o perioada, pana scade procentul sub 1,5%, sa se restrictioneze activitatea restaurantelor, a declarat joi Ludovic Orban. Acesta a mai spus ca sunt evenimente, precum nuntile, la care nu sunt respectate regulile.

Klaus Iohannis, la deschiderea anului universitar: Ma voi opune oricaror ingerinte politice menite sa deturneze scoala romaneasca de la misiunea ei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la deschiderea anului universitar la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale, ca se va opune oricaror ingerinte politice menite sa deturneze scoala romaneasca de la misiunea ei, aceea de a contribui la o Romanie Europeana prin valori si prin educatie, pledand pentru libertatea academica si dreptul la cunoastere.

Azi au cazut capete in PNL! Ludovic Orban a facut anuntul final, dupa alegerile locale 2020

Azi, miercuri, 30 septembrie, s-au taiat capete in PNL. Ludovic Orban a facut anuntul final. Comitetul Politic National al PNL s-a reunit miercuri dimineata pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice, premierul Ludovic Orban a cerut sanctionarea liderilor de filiale care au obtinut un scor de sub 20%, fapt care s-a .

Academia de Studii Economice din Bucuresti va sustine cursuri online in primul semestru al anului universitar 2020-2021

Reprezentantii Academiei de Studii Economice din Bucuresti a anuntat cain primul semestru al anului universitar care incepe de la 1 octombrie 2020, activitatile didactice de predare si seminariile.

Nelu Tataru, despre inceperea anului universitar: Nerespectand regulile putem sa ne asteptam si la o crestere mai mare de cazuri (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, in contextul inceperii anului universitar, ca vor creste cazurile de infectare cu noul coronavirus daca nu se vor respecta regulile impuse in facultati pentru pr.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5113 seconds )