Libnet.ro
UNICEF

11:15

LUDOVIC ORBAN, MESAJ PENTRU STUDENTI: Pandemia a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul la educatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, MESAJ PENTRU STUDENTI: Pandemia a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul la educatie

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj studentilor si profesorilor, la inceputul noului an universitar, aratand ca acesta debuteaza sub impactul crizei sanitare, dar ca dreptul de a invata este fundamental si trebuie respectat indiferent de dificultatile momentului. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: Ziua pentru constientizarea risipei alimentare provoaca la gasirea solutiilor pentru restabilirea echilibrului

Ziua internationala de constientizare asupra risipei alimentare semnaleaza un aspect anormal al raportarii la alimente din partea unui numar semnificativ de oameni, dar provoaca, totodata, la gasirea de solutii in vederea restabilirii echilibrului, a transmis, astazi, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban, mesaj ironic pentru USR-PLUS. Cum le taie entuziasmul dupa victoriile de la Timisoara si Brasov

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, marti, intr-o emisiune TV, ca liberalii sunt pe primul loc la votul politic, dupa alegerile locale, dar recunoaste ca PSD are cu 200 de primari mai mult. in acelasi timp, Orban subliniaza ca Alianta USR-PLUS a obtinut doar 45 de primari.

Ludovic Orban, la inceputul anului universitar: Pandemia de COVID-19 ne-a impus restrictii, dar nu vom permite sa afecteze accesul tinerilor la educatie si formare, in cea mai frumoasa si prolifica perioada a vietii

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, cu ocazia deschiderii noului an universitar ca, in contextul pandemiei de coronavirus, sistemul de educatia a fost unul dintre cele care au trebuit sa se adapteze rapid la.

LUDOVIC ORBAN: Vom decide luni sa reintroducem restrictii pentru tarile care au nivel de infectare superior

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va decide, luni, reintroducerea de restrictii pentru tarile care au un nivel de infectare superior cu noul coronavirus in ultimele 14 zile in comparatie cu situatia din Romania, a anuntat premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Am solicitat comitetelor pentru situatii de urgenta o implicare mai serioasa in implementarea masurilor anti-COVID-19

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a cerut comitetelor judetene pentru situatii de urgenta o implicare mult mai serioasa in implementarea masurilor legale adoptate de autoritati, a actiunilor de control si a comunicarii cu cetatenii pentru respectarea masurilor de protectie a sanatatii, in contextul epidemiei cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 in Bucuresti - sub 1,5

Rata incidentei cumulate de transmitere a COVID-19 la nivelul Capitalei este sub 1,51. 000 locuitori, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca autoritatile se raporteaza la datele de la Evidenta Populatiei care indica 2,2 milioane de locuitori la nivelul Bucurestiului.

LUDOVIC ORBAN, DUPA CE GABRIELA FIREA A CERUT REPETAREA ALEGERILOR: Trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, in legatura cu scandalul de la alegerile locale din Capitala in urma caruia Gabriela Firea cere repetarea alegerilor, ca Firea trebuie sa inteleaga ca bucurestenii nu au mai vrut-o primar general. Premierul a precizat ca nu a vazut imaginile publicate de PSD in care acestia sustin ca sunt furate voturi.

LUDOVIC ORBAN: Continuam procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Guvernul continua procesul de crestere a procentului de elevi care sa poata participa la invatamantul online.

Ludovic Orban, catre reprezentantii sectorului HoReCa: Vad priviri nu foarte dragastoase de la dumneavoastra, dar sa stiti ca nu am inventat eu COVID-ul. Cautam in continuare solutii pentru a tine in picioare acest domeniu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban spune ca Executivul cauta in continuare solutii pentru a sprijini industria ospitalitatii, unul dintre sectoarele cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Prezent, joi la Conferinta Na.

Se reintroduc restrictii noi! Ludovic Orban a facut anuntul chiar in seara aceasta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii noi, pentru cetatenii care vin din alte state cu un nivel de infectare mai ridicat. Se reintroduc noi restrictii. Anuntul facut de Ludovic Orban Miercuri, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Romania va reintroduce restrictii pentru cei care vin din alte tari care au .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )