Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ludovic Orban: Nu se inchid pietele, se suspenda o perioada de 30 zile

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Nu se inchid pietele, se suspenda o perioada de 30 zile

Ludovic Orban justifica inchiderea pietelor amenajate in interior prin evaluarile facute de speciali. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban da asigurari: Nu se inchid pietele. Se suspenda activitatea celor care sunt in spatii inchise pe o perioada de 30 de zile

Ludovic Orban, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1TV, a dat asigurari, inca o data ca nu se inchid pietele, ci doar isi suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile cele care.

Mihai Tudose (PSD) spune ca la Braila nu se inchid pietele: Este o masura care nu are nimic de-a face cu realitatea romaneasca

Vicepresedintele PSD Mihai Tudose a anuntat, luni, ca la Braila nu se inchid pietele, targurile si oboarele, acuzand totodata Guvernul ca este desprins de realitate prin luarea acestei masuri. El a adaugat.

LUDOVIC ORBAN: Avem un spital privat cu care am discutat si care este pregatit sa deschida spitalul cu 30 de paturi de Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban afirma ca un spital privat s-a aratat dispus sa puna la dispozitie 30 de paturi de Terapie Intensiva pentru bolnavii cu COVID-19, insa reprezentantii unitatii sanitare au cerut autoritatilor sa asigure personal medical pentru ingrijirea bolnavilor, transmite News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul este in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat

Guvernul nu are obligatia de a prezenta Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat in fata Parlamentului spre dezbatere, intrucat este un an electoral, dar suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor de stat, a declarat, astazi, in Parlament, prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru e de a asigura, in urmatorii 4 ani, o dezvoltare economica fara precedent a Romaniei, cea mai mare crestere dintre tarile UE (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, luni dimineata, ca PNL isi va lansa programul de guvernare, cel mai probabil, duminica. Liderul liberalilor a precizat ca obiectivul lor este acela de a asigura in urmatorii patru an.

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus

Ludovic Orban a declarat duminica seara ca adolescentii nu se infecteaza la scoala, ci cand nu sunt supravegheati de parinti si profesori. Adolescentii sunt raspandaci de virus,afirma premierul, care precizeaza ca acestia nu dezvolta forme grave si majoritatea sunt asimptomatici.

Ludovic Orban: Adolescentii sunt raspandaci de virus Ministerul Educatiei trebuie sa fie foarte sever si sa se asigure ca profesorii tin cursurile online (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Guvernul a luat decizia trecerii tuturor scolilor in scenariul rosu, deci cu predare exclusiv online, deoarece copiii, chiar daca nu dezvolta forme gra.

LUDOVIC ORBAN: Piata Obor se va inchide si cel mai posibil vor ramane deschise pietele in aer liber

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca Piata Obor se va inchide, ca urmare a aplicarii masurii de inchidere a pietelor in vederea limitarii raspandirii noului coronavirus si ca, cel mai posibil, vor ramane deschise doar pietele in aer liber.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

Ludovic Orban: Primariile pot sa organizeze piete volante pentru a permite desfacerea produselor de catre producatorii agricoli Foarte multe terase, prin tot felul de amenajari, s-au transformat practic in spatii inchise

Prim-ministrul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca vor fi suspendate pietele aflate in spatiu inchis, insa primariile pot organiza piete volante, dar pentru producatori, nu pentru cei care nu au muncit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )