Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Marcel Vela, Raed Arafat si Nelu Tataru, la Guvern. Se discuta impunerea unor noi restrictii, din cauza raspandirii SARS-CoV-2

B1 B1,
Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Marcel Vela, Raed Arafat si Nelu Tataru, la Guvern. Se discuta impunerea unor noi restrictii, din cauza raspandirii SARS-CoV-2

Premierul Ludovic Orban i-a convocat, marti, de la ora 16. 00, la Guvern peministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor. continuă pe B1

Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Tataru, Vela si Arafat, de la ora 16.00

Premierul Ludovic Orban va avea marti, de la ora 16. 00, o intalnire de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si cu secretarul de stat Raed Arafat, a anuntat Guvernul. intalnirea are loc in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19 in Romania si a numarului judetelor unde coeficientul de infectari raportat la 1. 000 de locuitori depaseste 1,5. in Bucuresti, rata de infectare a ajuns la 2,66.

Peste 10 zile, 7.000 de infectari pe zi in Romania. Raed Arafat, despre cel mai sumbru scenariu: Este posibil sa ajungem acolo

Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, a estimat cresterea cazurilor in urmatoarele zile, pe baza a ceea ce s-a inamplat in ultima saptamana. Calculul matematic simplu arata ca peste 10 zile, Romania ar putea avea intre 5. 000 si 7. 000 de noi infectari cu COVID in fiecare zi. Scenariul sumbru a fost confirmat inclusiv de doctorul Raed Arafat, care ne da totusi o speranta, aceea ca masurile de siguranta sa fie respectate si rata de imbolnaviri sa scada.

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa stabilim reguli mai clare si eventual si beneficiile pentru medicii de familie in batalia anti-COVID

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va avea o intalnire cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si probabil si cu reprezentantii asociatiilor medicilor de familie, punctand ca trebuie stabilite reguli mai clare si eventual beneficiile pentru medicii de familie in lupta impotriva noului coronavirus.

Marcel Vela, apel de ultima ora catre cetateni. Ce le solicita ministrul Afacerilor de Interne milioanelor de romani

Pandemia de COVID-19 a atins cote inimaginabile in Romania, motiv de ingrijorare pentru autoritati, medici si cetateni. Cu toate acestea, sunt inca multe persoane care nu respecta normele de protectie si de evitare a raspandirii virusului, iar rezultatele sunt peste masura: o crestere semnificativa a cazurilor, de la zi la zi. Marcel Vela a transmis .

Raed Arafat, avertisment sumbru pentru Romania. Peste 10 zile ar putea exploda situatia

Avertisment sumbru pentru Romania facut de Raed Arafat. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta nu aduce vesti bune despre pandemia de coronavirus, ba chiar vorbeste despre o situatie din ce in ce mai grava! Raed Arafat, avertisment sumbru despre coronavirus Numarul de cazuri noi de infectari cu noul COVID-19 a depasit orice imaginatie in Romania, .

Marcel Vela: Coronavirusul ne ameninta permanent. Trebuie sa actionam impreuna, caci dezbinarea nu a ajutat niciodata

Marcel Vela, ministrul de Interne, a transmis un mesaj in care a indemnat la o reactie conjugata in fata epidemiei de coronavirus. Liberalul a sustinut ca dezbinarea nu ajuta la nimic, dar nici simpla trecere a .

Raed Arafat, despre restrictii: Masuri tintite, regionale, zonale sunt posibile oricand, daca se impune

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, sambata seara, ca acolo unde se impune, se vor lua restrictii tintite, regionale, zonale, dar acestea nu trebuie sa fie generalizate, astfel incat sa paralizeze totul. Arafat afirma insa ca, daca DSP-urile solicita si considera necesara carantinarea unor localitati sau zone, Departamentul pentru Situatii de Urgenta va semna ordinul fara nicio problema.

Starea de alerta, prelungita cu inca 30 de zile. Noi restrictii anuntate de Raed Arafat DOCUMENT

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, dupa sedinta CNSU, ca s-a decis propunerea prelungirii stprii de alerta cu 30 de zile. Seful DSU, Raed Arafat, a trecut in revista unele restrictii luate de CNSU in contextul cresterii alarmante a numarului de noi infectari de la o zi la alta.

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national.

Raed Arafat: Nuntile, botezurile, mesele festive si aniversarile private sunt interzise pe plan national, fie ele in spatii inchise sau deschise Masca, obligatorie in aer liber atunci cand incidenta depaseste 3 la mie (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat noi reguli, marti, in incercarea autoritatilor dea preveni si limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Masurile sunt propuse spre aprobare in cadrul Hotararii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )