Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, declaratii de ultima ora. Masca devine obligatorie in spatiile publice iar evenimentele private sunt interzise la nivel national

Raed Arafat a prezentat, marti seara, noile restrictii luate in contextul cresterii numarului de infectari cu SARS-CoV-2. Masca de protectie devine obligatorie peste tot in spatiile publice, acolo unde incidenta depaseste 3 la mia de locuitori iar evenimentele private vor fi interzise pe plan national. continuă pe Antena3

UPDATE Masca devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges, Valcea si Timis Restrictii instituite si in alte judete

Masca de protectie devine obligatorie, de miercuri, in toate spatiile publice din judetul Arges. Autoritatile judetene au continuat luni sa impuna restrictii in zonele unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la o mie de locuitori.

De miercuri masca devine obligatorie in spatiile publice Arges. Ce risca cei care nu o poarta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta, condus de prefectul Emanuel Soare, a hotarat ca purtarea mastii de protectie devine obligatorie in toate spatiile publice din Arges. Amenzile penru cei care nu se conformeaza pot ajunge pana la 2. 500 de lei.

Prima localitate din Olt in care masca devine obligatorie atat in spatii inchise, cat si pe strada

In orasul cu cea mai mare rata de infectare din Olt nu se va mai putea iesi din casa fara masca de protectie. Masura a fost instituita de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si se aplica din 15 octombrie.

Masca devine obligatorie pe strada in judetul Timis

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat in sedinta extraordinara de luni seara ca pe.

Purtarea mastii devine obligatorie in toate spatiile publice din judetul Arges

Purtarea mastii de protectie va fi obligatorie in judetul Arges, in toate spatiile publice, exceptati de la aceasta regula fiind copiii mai mici de cinci ani. Masca devine obligatorie in.

Raed Arafat: Nuntile, botezurile, mesele festive si aniversarile private sunt interzise pe plan national, fie ele in spatii inchise sau deschise Masca, obligatorie in aer liber atunci cand incidenta depaseste 3 la mie (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat noi reguli, marti, in incercarea autoritatilor dea preveni si limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Masurile sunt propuse spre aprobare in cadrul Hotararii.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile deschise din municipiul Caracal. Noi restrictii, in cinci comune din judetul Olt

Incepand de joi, 15 octombrie, purtarea mastii de protectie devine obligatorie in spatiile publice deschise din Caracal, din cauza cresterii alarmante a numaului de noi infecatari cu COVID-19. Hotararea.

CORONAVIRUS |Masca de protectie devine obligatorie in municipiul Braila si alte 13 sate din judet

Purtarea mastii devine obligatorie in municipiul Braila si in 13 sate din judet, potrivit unei hotararii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, incepand cu 12 octombrie. Potrivit deciziei.

Peste 10 zile, 7.000 de infectari pe zi in Romania. Raed Arafat, despre cel mai sumbru scenariu: Este posibil sa ajungem acolo

Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, a estimat cresterea cazurilor in urmatoarele zile, pe baza a ceea ce s-a inamplat in ultima saptamana. Calculul matematic simplu arata ca peste 10 zile, Romania ar putea avea intre 5. 000 si 7. 000 de noi infectari cu COVID in fiecare zi. Scenariul sumbru a fost confirmat inclusiv de doctorul Raed Arafat, care ne da totusi o speranta, aceea ca masurile de siguranta sa fie respectate si rata de imbolnaviri sa scada.

Raed Arafat, avertisment sumbru pentru Romania. Peste 10 zile ar putea exploda situatia

Avertisment sumbru pentru Romania facut de Raed Arafat. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta nu aduce vesti bune despre pandemia de coronavirus, ba chiar vorbeste despre o situatie din ce in ce mai grava! Raed Arafat, avertisment sumbru despre coronavirus Numarul de cazuri noi de infectari cu noul COVID-19 a depasit orice imaginatie in Romania, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )