Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ludovic Orban, intrebat daca se ia in calcul varianta unui lockdown in Romania: Obiectivul nostru este ca oamenii sa duca o viata cat mai normala (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, intrebat daca se ia in calcul varianta unui lockdown in Romania: Obiectivul nostru este ca oamenii sa duca o viata cat mai normala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca obiectivul autoritatilor din Romania este ca oamenii sa reuseasca sa duca o viata cat mai apropiatade normal, in contextul pandemiei de coronavirus. continuă pe B1

Klaus Iohannis afirma ca Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca liderul PNL, Ludovic Orban, ramane in continuare prima sa varianta de premier.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier (VIDEO)

Klaus Iohannis a afirmat miercuri seara, in conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca Ludovic Orban ramane in continuare prima varianta de premier dupa alegerile parlamentare. Precizarile sefului.

Cat de aproape e Romania de un lockdown. Ce a raspuns premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a fost intrebat miercuri, in marja vizitei pe care a desfasurat-o la uzina Dacia de la Mioveni, cat de aproape suntem de instituirea unui lockdown la nivel national.

Ludovic Orban nu renunta la alegerile parlamentare nici dupa numarul mare de imbolnaviri: Democratia inseamna alegeri!

Intrebat daca, in cazul in care numarul cazurilor de coronavirus va creste in continuare, ar putea lua in calcul amanarea alegerilor parlamentare, Ludovic Orban a declarat ca aceste alegeri nu cresc riscul infectarilor, astfel incat nu este cazul sa ia o astfel de decizie.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor: Fiecare zi in care acest Parlament isi prelungeste activitatea peste termenul constitutional, este o zi in care Romania este in pericol (VIDEO)

In timpul zilei de joi, 22 octombrie, premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa in timpul careia a fost intrebat si de ce Guvernul nu doreste amanarea alegerilor parlamentare din acest.

De ce au ramas deschise after-school-urile? Raspunsul lui Ludovic Orban

After-school-urile au respectat masurile sanitare si nu au avut cazuri de COVID-19 si, in plus, sunt un ajutor pentru parinti, afirma premierul Ludovic Orban. El a fost intrebat de ce scolile au fost inchise, iar after-school-urile raman deschise si daca exista un risc de infectare mai mic la after-school.

Ludovic Orban: Obiectivul Guvernului, cresterea capacitatii de testare COVID la peste 50.000 de teste pe zi

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte sustinuta la Iasi, ca obiectivul autoritatilor nu este lockdown-ul, ci cresterea capacitatii de testare la peste 50. 000 de teste pe zi.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

Ludovic Orban: Majoritatea PSD si cei care au votat cu Iordache dispretuiesc opinia publica si isi bat joc de romani Victoria in alegerile parlamentare, cea mai importanta. Scrutinul nu reprezinta un risc suplimentar de raspandire a virusului

Premierul Ludovic Orban este de parere ca alegerile parlamentare nu vor reprezenta un risc suplimentare de raspandire a COVID-19 daca sunt respectate regulile stabilite de autoritati atat pentru desfasurarea ca.

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )