Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Playtech Playtech,
Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur . continuă pe Playtech

Dan Barna, catre Orban: Cat de disperat esti Ludovic?

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca presedintele PNL, Ludovic Orban, ar fi disperat.

DAN BARNA: Acuzatia premierului ca USR l-a votat pe Iordache este ridicola

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, miercuri, ca acuzatia premierului Ludovic Orban ca USR l-a votat pe Florin Iordache pentru functia de presedinte al Consiliului Legislativ este ridicola. Barna a sustinut insa ca o parte din PNL a votat cu Iordache, iar acest lucru tine de uselismul din Parlament, care s-a vazut si la pensiile speciale, si la Codul administrativ, potrivit g4media.

DAN BARNA: USR va ataca la CCR numirile facute ieri la Consiliul Legislativ

Dan Barna a afirmat pe pagina personala de Facebook ca USR va sesiza la CCR numirile facute ieri de Parlament la Consiliul Legislativ, intrucat candidatii nu au intrunit numarul de voturi cerut de lege. Legea 731993, legea Consiliului Legislativ, prevede ca numirea presedintelui si a presedintilor de sectii se face cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor.

Ludovic Orban: Majoritatea PSD si cei care au votat cu Iordache dispretuiesc opinia publica si isi bat joc de romani Victoria in alegerile parlamentare, cea mai importanta. Scrutinul nu reprezinta un risc suplimentar de raspandire a virusului

Premierul Ludovic Orban este de parere ca alegerile parlamentare nu vor reprezenta un risc suplimentare de raspandire a COVID-19 daca sunt respectate regulile stabilite de autoritati atat pentru desfasurarea ca.

DAN BARNA: Mutarea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ e o sfidare la adresa oricarui roman cinstit

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca mutarea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ este o sfidare la adresa oricarui roman cinstit. Domnul Iordache a fost varful de lance al regimului Dragnea in lupta pentru distrugerea justitiei independente, sustine Barna, afirmand ca pentru asta, Iordache a fost rasplatit cu un post pe viata in fruntea unei institutii a statului roman.

Dan Barna: Mutarea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ e o sfidare la adresa oricarui roman cinstit

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca mutarea lui Florin Iordache in functia de presedinte al Consiliului Legislativ este o sfidare la adresa oricarui roman cinstit. Domnul Iordache a fost varful de lance al regimului Dragnea in lupta pentru distrugerea justitiei independente, sustine Barna, afirmand ca pentru asta, Iordache a fost rasplatit cu un post pe viata in fruntea unei institutii a statului roman.

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect .

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

LUDOVIC ORBAN: After-school-urile au ramas deschise pentru ca nu au existat cazuri de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca after-school-urile au ramas deschise deoarece au respectat masurile si nu au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, explicatia oficiala pe care toti parintii o asteptau. De ce functioneaza cresele si afterschool-urile in scenariul rosu

Premierul Ludovic Orban a elucidat in aceasta dimineata dilema functionarii creselor si a afterschool-urilor, in ciuda faptului ca gradinitele si scolile s-au inchis. Pe langa informatia ca aceste institutii nu se afla in controlul Ministerului Educatiei, premierul a venit cu un argument nou, care ar putea avea sens in ochii parintilor nemultumiti de aceste decizii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )