Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cat de aproape e Romania de un lockdown. Ce a raspuns premierul Ludovic Orban (VIDEO)

B1 B1,
Cat de aproape e Romania de un lockdown. Ce a raspuns premierul Ludovic Orban (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a fost intrebat miercuri, in marja vizitei pe care a desfasurat-o la uzina Dacia de la Mioveni, cat de aproape suntem de instituirea unui lockdown la nivel national. continuă pe B1

Prefectul Capitalei, demis de catre premierul Ludovic Orban, dupa gafele televizate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a fost demis luni de catre premierul Ludovic Orban, au precizat pentru News. ro surse guvernamentale.

Premierul Ludovic Orban, despre situatia pacientilor cronici: Este obligatia oricarui spital care nu este destinat pentru Covid sau pentru suport sa trateze toti pacientii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat luni ca medicii care refuza sa tarteze pacienti, pe motiv ca ar fi suspecti de COVID-19 sau din alte motive incalca legea. De asemenea, intrebat despre situatia bolnavilor.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

LUDOVIC ORBAN: After-school-urile au ramas deschise pentru ca nu au existat cazuri de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca after-school-urile au ramas deschise deoarece au respectat masurile si nu au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19

Premierul Ludovic Orban sustine ca sistemul medical a atins capacitatea de 75% in ceea ce priveste tratarea pacientilor cu COVID-19 si arata ca acest sistem dispune de suficient echipament pentru tratarea mai multor bolnavi, insa problema este legata de asigurarea cadrelor medicale.

LUDOVIC ORBAN: Doamna ministru Anisie este pe loc eligibil pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca ministrul Educatiei, Monica Anisie, se va afla pe un loc eligibil pe lista pentru alegerile parlamentare.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre o decizie de carantinare a Capitalei

Premierul Ludovic Orban afirma ca este prematur sa se discute despre o decizie de carantinare a Capitalei, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

LUDOVIC ORBAN: Masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise din Bucuresti and

Premierul Ludovic Orban anunta ca in Bucuresti masca de protectie va deveni obligatorie in toate spatiile deschise, iar cursurile scolare vor trece in sistem online, dupa ce incidenta cumulata a cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depasit pragul de trei la mia de locuitori.

Daniel Ionascu: Ludovic Orban Caligula de Romania. Am increderea ca isi va pierde preainaltele functii

Premierul Ludovic Orban este Caligula de Romania, transmite Daniel Ionascu, presedintele executiv al Partidului Puterii Umaniste social-liberal).

Ludovic Orban: Evaluarile pe care le avem arata ca ritmul de crestere a numarului de persoane diagnosticate cu Covid-19 se va reduce (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, zi in care Romania a inregistrat un nou record negativ in privinta cazurilor de Covid-19 - 4. 848 in 24 de ore - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )