Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ludovic Orban, intrebat despre anticipate: Deocamdata prioritatile noastre sunt rectificarea bugetului

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban, intrebat despre anticipate: Deocamdata prioritatile noastre sunt rectificarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara, la Romania TV, intrebat despre pactul pentru alegeri anticipate, ca prioritare sunt rectificarea bugetara, pregatirea proiectului bugetului de stat pentru anul viitor si stabilirea cresterii salariului minim. Orban: Nu acceptam sa provocam o criza politica si guvernamentala decat daca exista certitudinea ca se pot organiza aceste alegeri anticipate. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, declaratii de ultima ora despre pensii! Anuntul mult asteptat de romani

Ludovic Orban a facut declaratii despre pensii, dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale. Premierul Romaniei a sustinut ca urmeaza sa aiba o discutie cu toti ministrii, pentru a putea pune la punct toate detaliile rectificarii bugetare. Ludovic Orban, dclaratii despre pensii. Veste buna pentru romani Rectificarea bugetara ar putea sa fie adoptata la .

Ludovic Orban, despre organizarea alegerilor anticipate: Este obiectivul nostru, dar nu stiu daca se poate face

Premierul Ludovic Orban sustine ca alegerile anticipate, asa cum sunt ele dorite de PNL, USR si PLUS, sunt foarte greu de realizat. Asta in conditiile in care pentru a se ajunge la o astfel de situatie trebuie ca.

Ludovic Orban, chemat de urgenta la Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis

Premierul Ludovic Orban a fostchemat de urgenta la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis, luni dupa-amiaza, unde, cel mai probabil, va fi discutat subiectul alegerilor anticipate. Liberalii sunt.

Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: Ne-au lasat astia un buget praf!. Ce masuri se vor lua imediat

Anuntul facut de catre Ludovic Orban, la doar o zi dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019, este unul cat se poate de ingrijorator, pentru romani. Premierul a oferit, luni, cateva detalii despre modul in care se vor desfasura lucrurile, odata cu incheierea luptei electorale pentru Cotroceni. Ludovic Orban, anunt ingrijorator pentru romani: .

Ludovic Orban si Hans Klemm au discutat despre proiectele de interes comun

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a discutat cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, despre toate proiectele de interes comun din domeniile energetic, militar si de securitate.

Ce porecla a primit Ludovic Orban din partea europarlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a vorbit intr-un scurt interviu despre Adevarul inclusiv despre porecla pe care a primit-o de la europarlamentari, una care sa faca diferentierea de premierul Ungariei, Orban.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Sunt prevazute fonduri suplimentare pentru Ministerul Muncii si in domeniul sanatatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in rectificarea bugetara sunt prevazute suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pentru plata pensiilor si alocarea de fonduri in domeniul sanatatii, pentru asigurarea.

Ludovic Orban, intrevedere cu ambasadorul SUA. Ce a discutat premierul cu Hans Klemm

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a discutat vineri dimineata cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, despre proiectele de interes comun din domeniile energetic, militar si de securitate. Liberalul a discutat vineri.

Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban! inca mai au timp sa-si scrie demisiile dupa alegeri

In prima parte a zilei de vineri, premierul Ludovic Orban se intalnea cu ambasadorul SUA Hans Klemm, iar seara l-a gasit la Pitesti, anuntand razboi prefectilor. Ce lovitura pregateste presedintele PNL? Lovitura grea pe care o pregateste Ludovic Orban Vineri dimineata, premierul Ludovic Orban a avut o intrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in .

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )