Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ludovic Orban, investitie de 50 de milioane de euro. in ce va baga banii: Va crea locuri de munca directe

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, investitie de 50 de milioane de euro. in ce va baga banii: Va crea locuri de munca directe

Premierul Ludovic Orban anunta o investitie de 50 de milioane de euro prin care, in prima faza, va crea 200 de locuri de munca directe. Anuntul premierului Ludovic Orban: investitie de 50 de milioane de euro200 de locuri de munca directe Seful Executivului a fost prezent, marti, la inaugurarea lucrarilor pentru realizarea fabricii de asamblare . continuă pe Playtech

Orban: Alocam 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea cheltuielilor autoritatilor locale si scolilor pentru pregatirea anului scolar

Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va aloca 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea cheltuielilor autoritatilor locale si unitatilor scolare pentru pregatirea anului scolar. El a precizat ca este mai usor pentru o primarie sa cunoasca nevoile specifice din comunitate legate de debutul noul an de invatamant.

Ludovic Orban: Am alocat 175 de milioane de euro pentru inceperea anului scolar, din care 100 de milioane pentru tablete

UPDATE, 25 august, ora 00. 25: Guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta prin care 175 de milioane de euro sunt alocate pentru decontarea cheltuielilor facute de autoritatile locale si de unitatile de.

Metroul din Drumul Taberei nu e gata nici in august! Cand va fi dat in functiune calatorilor. Ludovic Orban a facut anuntul

Nici luna aceasta nu va fi gata metroul in Drumul Taberei. Bucurestenii mai au ceva de visat pana ca acesta sa fie dat in functiune. Premierul Romaniei vine cu precizari despre noul termen. Metroul din Drumul Taberei nu e gata! Orban vine cu un nou termen Bucurestenii incep sa-si piarda din rabdare si speranta ca .

Ludovic Orban: Din pacate, asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia sau de a schimba directia aleasa de romani

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei comemorarii victimelor fascismului si comunismului, si a subliniat ca respinge orice incercare a unor grupuri de interese politice de a reinvia.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

LUDOVIC ORBAN: Complexul Energetic Oltenia are un viitor cert, va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca viitorul Complexului Energetic Oltenia este cert, acesta urmand ca beneficieze de investitii uriase de peste 3,5 miliarde de euro.

Ludovic Orban: CE Oltenia are un viitor cert si va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro. Planul de restructurare va fi transmis, saptamana viitoare, catre Comisia Europeana (VIDEO)

Complexul Energetic Oltenia are un viitor cert si va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro, a subliniat duminicapremierul Ludovic Orban, care a mai precizat, printre altele,ca planul de re.

Ludovic Orban: Vom avea fonduri europene de peste 4 miliarde de euro, care vor fi destinate investitiilor in sanatate (VIDEO)

Prezent la Arad, premierul Ludovic Orban a discutat despre investitiile din domeniul sanatatii. Premierul a explicat faptul ca exista alocari extrem de mari, pentru sistemul de sanatate, dar si pentru Planul.

Romanii vor purta masca de protectie si in casa? Anunt de ultima ora al lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, luni, ca Guvernul nu poate impune ca regula purtarea mastii de protectie si in casa, completand ca aceasta este o prostie. Anuntul premierului Ludovic Orban: romanii nu vor purta masca de protectie si in casa Ludovic Orban a fost intrebat daca se va ajunge la purtarea mastii in casa de catre .

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )