Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ludovic Orban: Din pacate, asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia sau de a schimba directia aleasa de romani

B1 B1,
Ludovic Orban: Din pacate, asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia sau de a schimba directia aleasa de romani

Prim-ministrul Ludovic Orban a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei comemorarii victimelor fascismului si comunismului, si a subliniat ca respinge orice incercare a unor grupuri de interese politice de a reinvia. continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi, intr-un mesaj cu ocazia Zilei comemorarii victimelor fascismului si comunismului, ca o conditie esentiala pentru ca greselile trecutului sa nu se repete este constientizarea raului facut de orice regim totalitar, aratand ca asistam si astazi la incercari ale unor formatiuni politice de factura post comunista de a bloca democratia.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura a parut mai degraba menita sa rezolve probleme interne ale PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca motiunea de cenzura a fost mai degraba menita sa rezolve problemele interne ale PSD, fiind depusa cu spatele la cetatean si cu fata spre interesul politic al social-democratilor.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

LUDOVIC ORBAN: Orice discutie legata de nivelul redeventelor sau alte taxe trebuie dictata de conjunctura economica

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, la Targu Jiu, ca orice discutie legata de nivelul redeventelor sau de alte taxe trebuie sa fie rationala si sa tina cont de conjunctura economica si de interesele Romaniei.

LUDOVIC ORBAN: Calea ferata pan-europeana Constanta - Curtici, modernizata pana la jumatatea anului 2023

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca infrastructura feroviara de pe coridorul pan-european Constanta - Curtici va fi modernizata pana la jumatatea anului 2023, cu exceptia tronsonului Predeal - Brasov, care este dificil de realizat.

LUDOVIC ORBAN: S-au depus candidaturile, cum sa amani alegerile? Numai PSD se poate gandi la asa ceva

Premierul Ludovic Orban a exclus, astazi, posibilitatea amanarii datei alegerilor locale, stabilita pentru 27 septembrie, in conditiile in care birourile electorale au inregistrat deja candidaturile.

Ludovic Orban anunta sprijin financiar pentru firmele afectate de starea de urgenta si starea de alerta

Companiile din domeniile afectate de restrictiile impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 vor putea solicita sprijin financiar guvernamental prin intermediul unei aplicatii online care ar putea fi functionala pana la inceputul lunii septembrie, a declarat, astazi, la Arad, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

LUDOVIC ORBAN: Complexul Energetic Oltenia are un viitor cert, va beneficia de investitii de peste 3,5 miliarde de euro

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca viitorul Complexului Energetic Oltenia este cert, acesta urmand ca beneficieze de investitii uriase de peste 3,5 miliarde de euro.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa aducem gazul cat mai aproape de comunitatile locale pentru a dezvolta retele inteligente

Premierul Ludovic Orban afirma ca obiectivul Guvernului este de a extinde cat mai mult reteaua magistrala de gaz, astfel incat comunitatile locale sa poata dezvolta retele inteligente de gaz.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )