Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ludovic Orban isi incepe mandatul de premier cu o inaugurare

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban isi incepe mandatul de premier cu o inaugurare

Noul premier, Ludovic Orban, va avea miercuri un program foarte incarcat, de dimineata pana seara. Va fi un adevarat maraton mediatic, care va incepe cu o inaugurare, chiar daca abia si-a preluat mandatul de premier. Va participa la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5. La ora 12. 00 va conduce prima sedinta de Guvern, dupa care va participa la preluari de mandate ale unor ministri. continuă pe Hotnews

Donald Tusk l-a felicitat in limba romana pe Ludovic Orban pentru investirea in functia de premier

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a transmis un mesaj de felicitare in limba romana noului premier Ludovic Orban. Contez pe rolul pozitiv al guvernului sau in sprijinul interesului si unitatii europene, mai subliniaza Tusk.

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

Primul eveniment la care participa Ludovic Orban, in calitate de premier: Inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5

Premierul Ludovic Orban va participa, miercuri, la inaugurarea capacitatii de productie si mentenanta pentru transportorul de trupe 8x8 Piranha 5, la Uzina Mecanica Bucuresti, anunta Biroul de presa al.

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul .

Viorica Dancila spulbera misterul. De ce nu i-a predat mandatul lui Ludovic Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca motivul pentru care nu a fost prezenta, la Palatul Victoria, pentru a-i preda mandatul noului premier a fost acela ca Ludovic Orban i-a facut plangere.

Ungurii rad de Ludovic Orban. Asemanarea nebanuita dintre noul premier al Romaniei si premierul Ungariei

Presa din Budapesta a observat ca avem ceva in comun cu Ungaria. Atat premierul Romaniei, cat si cel al Ungariei poarta numele Orban. Iata cum au despartit firul in patru jurnalisitii! Ungurii rad de Ludovic Orban in presa ungara s-a dat drumul la stand-up comedy! Guvernul Orban abia a scapat din focurile votului si a .

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

Jean-Claude Juncker l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban. Ce mesaj i-a transmis

Presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, l-a felicitat pe noul premier al Romaniei, Ludovic Orban, a anuntat marti Mina Andreeva, purtatoare de cuvant a executivului comunitar, in.

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba.

Ludovic Orban, noul premier al Romaniei: Va multumesc si aveti incredere in noi

Ludovic Orban estenoul premier al Romaniei. Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului. S-au inregistrat 240 voturi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )