Libnet.ro
UNICEF

23:31

Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Playtech Playtech,
Ludovic Orban, un prim ministru care va sta si-n cap. Imagini inedite cu noul premier si Topmodela lui Mircea Badea. Video

Guvernul propus de premierul Ludovic Orban a fost investit luni. Drept urmare, acum, mai mult ca niciodata, se cotrobaie in istoricul sau. Printre celebrele poze cu necuvantatoare ori filmuletele in care isi arata talentul la dans, au ajuns pe internet si imagini cu el si Carmen Bruma, sotia lui Mircea Badea. Imagini inedite cu noul . continuă pe Playtech

Imagini inedite cu Ludovic Orban: Un prim-ministru care va sta si-n cap

Mircea Badea a postat, pe pagina sa de Facebook, o filmare mai veche in careLudovic Orban apare facand exercitii fizice, antrenat fiind de Carmen Bruma. Premierul Romaniei a facut roata, cumpana, ba.

O scrisoare confuza: Viktor Orban l-a felicitat pe Ludovic Orban Internautii au facut glume pe seama numelor celor doi demnitari

Premierul ungar Viktor Orban l-a felicitat printr-o scrisoare pe Ludovic Orban, noul prim-ministru al Romaniei, marti dimineata, a transmis, Bertalan Havasi, seful biroului de presa al prim-ministrului Ungariei, potrivit MTI.

Ce ii promit ungurii lui Ludovic Orban. Mesajul important al premierului de la Budapesta

Dupa ce ungurii au ras de asemanarile dintre premierul Romaniei si cel al Ungariei, Viktor Orban a venit cu un mesaj spectaculos catre proaspatul prim-ministru. Cum vede acesta evolutia discutiilor dintre noi si ei? Ungurii, promisiuni catre Ludovic Orban Premierul Ungariei a trimis o scrisoare de felicitare catre Ludovic Orban pentru a-si trasmite sincera bucurie .

Viktor Orban, mesaj pentru Ludovic Orban, dupa preluarea mandatului de PREMIER: Ungaria este pregatita sa coopereze. Pot sa va asigur

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a felicitat, marti, peliderulPNL Ludovic Orban pentru numirea in functia de prim-ministru al Romaniei. Pot sa va asigur ca Ungaria este pregatita sa coopereze.

Ludovic Orban se dezlantuie pe ritmuri de manele. Adi Minune si Florin Salam ar fi invidiosi daca l-ar vedea. Video

Atractia lui Ludovic Orban pentru muzica nu mai reprezinta de multa vreme un secret, actualul premier avand chiar o porecla la activ, in acest sens. Daca in momentul de fata abia a fost investit in functia de prim-ministru, alaturi de cabinetul sau de ministri, iar in ceremonia de luni seara a avut un aer sobru, .

Donald Tusk l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban: Contez pe rolul pozitiv al guvernului PNL

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk,a transmis un mesaj public de felicitate a noului premier de la bucuresti. il felicit pe Ludovic Orban pentru numirea sa ca prim-ministru al.

Donald Tusk, mesaj de felicitare in limba romana pentru noul premier Ludovic Orban

PresedinteleConsiliului European, Donald Tusk,l-a felicitat pe noul premier Ludovic Orban, pentru numirea sa in functia de prim-ministru al Romaniei, intr-un mesaj postat pe Twitter in limba.

Dancila, intrebata de ce nu i-a predat mandatul lui Ludovic Orban

Fostul prim-ministru Viorica Dancila a spus, marti seara, ca-i este foarte greu sa predea mandatul u.

Ludovic Orban: Romania are un guvern legitim, in ciuda unui boicot penibil si rusinos facut de doua formatiuni politice Sedinta informala a noului cabinet, luni seara, la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, dupa ce cabinetul sau a trecut de votul din Parlament, ca noul guvern va avea o sedinta informala luni seara. De asemenea, prim-ministrul a precizat ca se.

Kelemen Hunor: I-as fi retras pe toti cei trei candidati pentru postul de ministru care au primit aviz negativ. Daca luni nu e cvorum, votul de investire a Cabinetului Orban se reprogrameaza

Parlamentarii UDMR vor fi prezenti la sedinta de luni a plenului reunit si vor vota pentru investirea Guvernului Orban, declara la RFI liderul Uniunii, Kelemen Hunor. El precizeaza ca ministrii respinsi de comisiile de specialitate ale Parlamentului ar fi trebuit inlocuiti de premierul desemnat, Ludovic Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )