Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban, legat de amanarea alegerilor locale: Deocamdata nu am aceasta intentie

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, legat de amanarea alegerilor locale: Deocamdata nu am aceasta intentie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca e prematur sa ia o decizie in acest moment cu privire la o eventuala amanare a alegerilor locale, prioritara fiind acum situatia provocata de coronavirus. continuă pe Antena3

Deputatul Marian Cucsa a depus un proiect de lege pentru amanarea alegerilor locale

Deputatul Marian Cucsa, secretar general al Partidului Republican, a depus luni, la Parlament, un proiect de lege in care propune amanarea alegerilor locale din 27 septembrie pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, informeaza Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

Ludovic Orban, despre data alegerilor legislative: Conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi,ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest aneste 6 decembrie. PSD, ALDE si UDMR au depus un proiect de lege privind data.

Partidul Ecologist Roman solicita amanarea alegerilor locale. Marius Necula: Este evident ca politizarea pandemiei sanitare afecteaza populatia

Marius Necula, prim-vicepresedintele Partidului Ecologist Roman reitereaza, joi, solicitarea PER de amanare a alegerilor locale 2020, in contextul cresterii alarmante a cazurilor de.

Ionut Mosteanu (USR) recomanda amanarea alegerilor locale: Nu putem sa ne prefacem ca totul e in regula. Va fi un fiasco

Purtatorul de cuvand al USR Ionut Mosteanu explicat luni la Adevarul Live ca este in favoarea unei noi amanari a alegerilor locale in contextul pandemiei cu COVID-19. Acesta a mai adaugat ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa puna la aceeasi masa partidele electorale cu AEP, medici si epidemiologi pentru a stabili daca acestea ar trebui sa aiba loc sau nu.

Victor Ponta cere amanarea alegerilor locale. Care e sansa sa nu luam microbul?

Liderul Pro Romania a declarat ca s-ar impune aminarea alegerilor, intrucat exista risc prea mare de.

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban .

LUDOVIC ORBAN: Data alegerilor legislative trebuie sa fie, conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare.

Scenariile pentru desfasurarea alegerilor locale si pentru inceperea scolii daca in septembrie vor fi peste 1000 de cazuri de COVID pe zi. Ce spune Nelu Tataru

Alegerile locale programate pentru 27 septembrie ar putea avea loc pe parcursul a doua zile, a spus ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat ce se va intampla daca in septembrie vor fi zilnic peste 1. 000 de cazuri de COVID-19. El a subliniat ca la acest moment nu considera necesara nici amanarea alegerilor locale, nici amanarea inceperii noului an scolar.

Premierul Ludovic Orban: Deocamdata nu am intentia de a amana alegerile locale

Premierul Ludovic Orban a sustinut la Constanta o conferinta de presa in care a abordat si tema amanarii alegerilor locale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )