Libnet.ro
UNICEF

17:15

LUDOVIC ORBAN: Data alegerilor legislative trebuie sa fie, conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Data alegerilor legislative trebuie sa fie, conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest an, cu respectarea tuturor prevederilor constitutionale, este 6 decembrie, data pe care spune ca Parlamentul ar trebui sa o ia in considerare. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban, despre data alegerilor legislative: Conform prevederilor constitutionale, 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi,ca singura data la care ar putea fi organizate alegerile parlamentare in acest aneste 6 decembrie. PSD, ALDE si UDMR au depus un proiect de lege privind data.

Ludovic Orban, despre noul an scolar: Trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a fost constituit un grup interministerial in care au fost pre.

LUDOVIC ORBAN: Este prematur sa discutam despre amanarea alegerilor locale

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Constanta, ca este prematur sa se discute despre o eventuala amanare a datei alegerilor locale, chiar daca in ultimele 48 de ore s-au confirmat peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, la nivel national.

PSD, ALDE si UDMR pregatesc o noua lovitura pentru Guvernul PNL: data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament

PSD, ALDE si UDMR vor ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament, si nu de Guvern cum prevede legislatia actuala. Un proiect de lege in acest sens a fost depus sub semnatura lui Marcel Ciolacu PSD), Calin Popescu Tariceanu ALDE) si Cseke Attila UDMR).

PSD, ALDE si UDMR vor ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament

PSD, ALDE si UDMR vor ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament, nu de Guvern, asa cum prevede legea aflata in vigoare.

Ludovic Orban: Peste 4.500 de bolnavi de COVID-19 fie nu s-au internat, fie au iesit din spital la cerere inainte de a fi vindecati. Anchetele epidemiologice trebuie accelerate

Premierul Ludovic Orban a facut, marti seara, noi precizari cu privire la raspunsul autoritatilor din Romania in fata crizei COVID-19. Prim-ministrul a explicat ca, in perioada dintre decizia CCR si.

Ludovic Orban, legat de amanarea alegerilor locale: Deocamdata nu am aceasta intentie

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca e prematur sa ia o decizie in acest moment cu privire la o eventuala amanare a alegerilor locale, prioritara fiind acum situatia provocata de coronavirus.

Cand vor fi majorate alocatiile copiilor. Premierul Ludovic Orban a anuntat deja ca acestea nu pot fi dublate

Alocatiile copiilor vor fi majorate de la 1 august 2020, dar nu dublate, a anuntat premierul Ludovic Orban in data de 16 iulie, dupa o sedinta a conducerii centrale a PNL. Precizarile prim-ministrului vin in.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban: Deocamdata nu am intentia de a amana alegerile locale

Premierul Ludovic Orban a sustinut la Constanta o conferinta de presa in care a abordat si tema amanarii alegerilor locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )