Libnet.ro
UNICEF

10:45

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA AVIATIEI: Recunostiinta si respect pentru implicarea in lupta anti-COVID a profesionistilor aerului

Premierul Ludovic Orban a transmis astazi un mesaj de Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, in care subliniaza ca pilotii si intreg personalul din domeniul aviatiei civile si militare merita recunostinta si respect pentru modul in care s-au implicat, in linia intai, in lupta impotriva pandemiei cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

De Ziua Aviatiei, mai multe surprize pentru parasutele preferate din partid

De Ziua Aviatiei, liderii sensibili ai formatiunilor politice din Romania si baronii locali au oferi.

Ludovic Orban anunta ca se cauta solutii pentru suplimentarea locurilor din sectiile de ATI: Una dintre variante reinchiderea Spitalului Colentina pentru pacientii non-COVID (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari ca se cauta solutii pentru pacientii cu coronavirus care au nevoie de terapie intensiva, in conditiile in care seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ziua Aviatiei. Principalele momente de la show-ul aviatic din Capitala (GALERIE FOTO)

De Sfantul Ilie, pe 20 iulie, s-a celebrat si Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene, marcata printr-un spectacol aviatic pe cerul Bucurestiului, dar si o ceremonie militara si religioasa la Monumentul.

Raed Arafat, de Ziua Aviatiei: Multe vieti ar fi fost pierdute fara aviatori. Va multumesc si va doresc cer senin! (VIDEO)

Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene este sarbatorita, luni, la Bucuresti, zi in care este praznuitSfantului Proroc Ilie Tesviteanul, ocrotitorul spiritual al temerarilor zborului. in acest.

LUDOVIC ORBAN: Luam in calcul intensificarea controalelor peste tot unde avem informatii privind incalcarea regulilor

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca autoritatile iau in calcul intensificarea controalelor peste tot unde exista informatii ca regulile pentru prevenirea raspandirii COVID-19 nu sunt respectate, precizand ca a cerut ca aceste controale sa fie facute brusc, pentru ca este clar ca pana acum unele terase unde existau semnale clare ca nu sunt respectate regulile au avut ponturi din echipele de control.

LUDOVIC ORBAN: Sectia modulara din curtea Spitalului Elias ar putea fi folosita pentru gestionarea cazurilor covid

Premierul Ludovic Orban a afirmat sambata ca sectia modulara, construita din donatii de Asociatia Daruieste Viata, in curtea Spitalului Elias din Capitala, ar putea fi folosita pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, transmite Agerpres.

Ludovic Orban, reactie acida dupa moartea persoanelor cu COVID-19 care au refuzat internarea: Cum sa isi asume Guvernul?

Premierul Ludovic Orban a transmis in cursul serii de joi ca Guvernul nu este responsabil pentru decesul persoanelor care au refuzat internarea sau a celor care au cerut externarea din spital. Potrivit acestuia, raspunzatoare pentru aceste evenimente nefericite este Curtea Constitutionala care a impus aceasta decizie. Obiectivul nostru este sa asiguram dreptul la sanatate si .

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Unitatea modulara de la Spitalul Elias va putea primi pacienti

Spitalul Elias din Capitala va putea primi, de martea viitoare, pacienti la terapia intensiva, a anuntat Ludovic Orban, dupa vizitarea spitalului modular de la Spitalul de Urgenta Elias.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )