Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ludovic Orban: Nu m-am infectat in campania electorala pentru ca am respectat regulile

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Nu m-am infectat in campania electorala pentru ca am respectat regulile

Premierul Ludovic Orban spune ca alegerile locale nu au dus la cresterea numarului de cazuri de infe. continuă pe România Liberă

Cand incepe campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020

Mai sunt cateva saptamani si Romania va avea din nou alegeri. in pofida numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, premierul Ludovic Orban si presedintele Klaus Iohannis spun ca alegerile.

Regulile pe care trebuie sa le respecte partidele politice in campania electorala pentru alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare sunt programate pe 6 decembrie 2020 si, la fel ca alegerile locale, se vor desfasura intr-un context dificil cauzat de pandemia de coronavirus, prin urmare si regulile pe care partidele.

Doliu in politica. Mesajul transmis de premierul Ludovic Orban la decesul primarului Daniel Stefan Dragulin

Doliu pe scena politica romaneasca. Daniel Stefan Dragulin, primarul muncipiului Calarasi timp de doua mandate2012-2020) s-a stins pe un pat de spital din cauza infectiei cu noul coronavirus. Dragulin era pesedinte al filialei PNL Calarasi. Colegii de partid, dar si premierul Ludovic Orban si-au exprimat regretul pentru disparitia prematura a politicianului din Calarasi.

Ludovic Orban: Suntem intr-un moment de cumpana Cele mai multe persoane s-au infectat cu coronavirus la evenimentele private. De asta CNSU propune interzicerea organizarii lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, in sedinta de Guvern de miercuri, faptul ca membrii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta au propus interzicerea evenimentelor private, de tipul nuntior si.

LUDOVIC ORBAN: Pe parcursul zilei de 20 si 21 octombrie vom depune listele de candidati ai PNL in fiecare circumscriptie electorala

Ludovic Orban a anuntat ca pe parcursul zilelelor de 20 si 21 octombrie vor fi depuse listele de candidati ai PNL la alegerile parlamentare in fiecare circumscriptie electorala. El a adaugat ca va deschide lista la Bucuresti pentru un mandat de deputat, iar Nelu Tataru va fi si el printre candidati. Acesta a mai precizat ca Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin vor fi si ei pe lista, iar partidul e decis sa castige alegerile parlamentare cu un scor cat mai mare, conform News.

Ponta: Primarul PNL din Calarasi a fost omorat de Ludovic Orban, care a insistat sa faca alegeri locale. E nevoie sa moara oameni ca sa se aleaga Orban

Liderul ProRomania Victor Ponta il acuza pe premierul Ludovic Orban ca este vinovat moral de moartea primarului PNL din Calarasi, Daniel Dragulin, pentru ca a insistat pentru organizarea alegerilor locale. Dragulin a murit infectat cu coronavirus.

Ludovic Orban deschide lista pentru Camera Deputatilor la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va fi primul pe lista electorala pentru Camera Deputatilor in c.

Litvinenco: Stirea cu arestarea averii lui Plahotniuc nu este altceva decat un element din campania electorala a lui Igor Dodon

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco e de parare ca anuntul Procuraturii Generale, precum ca proprietatile de peste hotare ale lui Vlad Plahotniuc ar urma sa fie sechestrate, nu este altceva decat un element din campania electorala a lui Igor Dodon.

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa stabilim reguli mai clare si eventual si beneficiile pentru medicii de familie in batalia anti-COVID

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va avea o intalnire cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si probabil si cu reprezentantii asociatiilor medicilor de familie, punctand ca trebuie stabilite reguli mai clare si eventual beneficiile pentru medicii de familie in lupta impotriva noului coronavirus.

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare cat mai repede: Fiecare zi in care ramane in functie acest Parlament, este o zi pierduta pentru Romania Nu alegerile au dus la cresterea numarului de cazuri COVID-19, ci petrecerile de dupa

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, la Digi24, despre faptul ca amanarea alegerilor parlamentare ar face mult rau Romaniei. in plus, el a a explicat ca alegerile nu sunt sursa cresterii numarului de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )