Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ludovic Orban: Modificarea Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta ar fi un abuz

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Modificarea Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta ar fi un abuz

Eventuala modificare a Codului Penal si a celui de Procedura Penala prin Ordonanta de Urgenta ar fi absurda, a declarat, luni, la RFI, liderul PNL, Ludovic Orban. El a spus ca in cazul in care va fi facut acest abuz, PNL va sesiza Avocatul Poporului, desi pana acum Victor Ciorbea a refuzat sa-si exercite competentele in privinta declansarii controlului de constitutionalitate pe aproape toate Ordonantele de Urgenta pentru care a fost sesizat. continuă pe Adevărul

PSD pregateste o OUG pentru modificarea Codurilor Penale. Explicatiile lui Dragnea

PSD ia in calcul adoptarea modificarilor la Codurile Penale prin ordonanta de urgenta. Anuntul a fost facut de Liviu Dragnea care a justificat planul social-democratilor prin faptul ca opozitia intarzie adoptarea intr-o veselie.

PNL dezvaluie cum vor sa blocheze PLANUL lui Dragnea! Mutare de ultima ora a liberalilor in SCANDALUL modificarii Codurilor penale

Dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca varianta de a adopta prin ordonanta de urgenta modificarile preconizate la Codurile din justitie este una pertinenta, presedintele PNL, Ludovic Orban dezvaluie ce vor face.

Iordache: Modul in care se pozitioneaza Opozitia si presedintele in a tergiversa intrarea in vigoare a codurilor penale este marea problema

Presedintele Comisiei speciale care modifica legile justitiei, Florin Iordache, a declarat, luni, ca modul in care se pozitioneaza opozitia si presedintele pentru a tergiversa intrarea in vigoare a Codurilor Penale reprezinta o mare problema, anuntand oamenii care ar putea iesi in strada ca aceste coduri trebuie sa se adopte odata si odata.

Ludovic Orban, dupa atacurile liderului PSD la adresa UE si NATO: Dragnea si-a aratat fata retrograda, chipul SCHIMONOSIT. il sfatuiesc sa se apuce de DERATIZARE, daca tot vede numai SOBOLANI in jurul lui

Liderul PNL, Ludovic Orban, reactioneaza extrem de dur dupa ce Liviu Dragnea s-a lansat intr-un sir de acuzatii la adresa partenerilor strategici ai Romaniei - UE si NATO. Presedintele PSD a afirmat,.

Ludovic Orban este autorul unei minuni financiare

Ludovic Orban este autorul unei minuni financiare, scrie cotidianul Jurnalul. Desi s-a angajat cu o jumatate de norma in cadrul unei firme de constructii abia in decembrie 2017, presedintele PNL a.

Ludovic Orban, despre discursul impotriva statului paralel: Dragnea taia porci cu reprezentanti de seama ai serviciilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a raspuns acuzatiilor aduse de Liviu Dragnea in discursul de la mitingul PSD si i-a amintit acestuia ca acum vorbeste de statul paralel dupa ce el era cel care se vedea mereu cu.

Ludovic Orban, despre mitingul PSD: Nu este un miting impotriva abuzurilor ci unul de intimidare

Liderul PNL Ludovic Orban condamna mitingul organizat de PSD sambata in Piata Victoriei afirmand ca oamenii sunt adusi spundandu-le ca este un miting impotriva abuzurilor, dar scopul urmarit este de unul de.

Ludovic Orban, despre manifestatia PSD: Este un miting de intimidare, pentru a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia n dosarul lui Dragnea si de a pune presiune pe presedintele Romniei privind demiterea lui Kovesi

Liderul PNL, Ludovic Orban, a acuzat, sambata, peFacebook, ca mitingul PSD contra abuzurilor este un miting de intimidare, explicand ca nu poti sa faci miting contra abuzurilor atunci cand esti la putere, pentru ca abuzurile nu pot fi comise decat de cei care detin puterea. Potrivit acestuia, alegerea locului de manifestatie arata intentia clara de a confisca locul simbolic in care protesteaza de un an si jumatate cei care sunt impotriva PSD, iar scopul este de a pune presiune pe judecatorii care trebuie sa ia decizia in dosarul lui Liviu Dragnea privind angajarile fictive de la DGASPC. Acesta subliniaza si ca mitingul este organizat dupa decizia CCR privind revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cu obiectivul de a pune presiune pe presedintele Romaniei.

Ludovic Orban: Am fost primit bine in Videle desi mi s-a spus ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a povestit, intr-o postare pe contul sau de socializare, ca a fost vineri la Videle, in judetul Telorman, cu ocazia zilelor orasului si, cu toate ca multi l-au sfatuit sa nu mearga pentru ca este fieful lui Dragnea, Dancila si Carmen Dan, spune ca a fost primit foarte bine si nu prea a vazut lideri PSD acolo.

Tariceanu nu exclude o OUG pentru Codurile Penale. Avem instrumente legale la ndemna pe care, n situatii extreme, le putem folosi

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, nu exclude nici el adoptarea modificarilor la Codurile Penale prin ordonanta de urgenta, scenariu avansat de seful PSD, Liviu Dragnea, pe motiv ca opozitia impiedica intrarea lor in vigoare prin atacarea repetata la Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )