Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban neaga orice informatie cu privire la un posibil lockdown dupa alegeri: O bazaconie (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban neaga orice informatie cu privire la un posibil lockdown dupa alegeri: O bazaconie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a negat vehement orice informatii vehiculate in spatiul public cu privire la un posibil lockdown ce ar putea fi introdus dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Orban sustine. continuă pe B1

Ludovic Orban neaga orice informatie cu privire la un posibil lockdown dupa alegeri: O bazaconie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a negat vehement orice informatii vehiculate in spatiul public cu privire la un posibil lockdown ce ar putea fi introdus dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Orban sustine.

Ludovic Orban: Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown

Premierul Ludovic Orban da asigurari ca Romania nu va intra intr-o carantina totala. Garantez 100% ca Romania nu va avea un lockdown, a spus seful Guvernului, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni.

Ludovic Orban: Garantez suta la suta ca nu va fi un lockdown dupa alegerile parlamentare

Premierul Ludovic Orban promite ca Romania nu va trece din nou dupa alegerile parlamentare prin rest.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti pensionarii. Deciza luata cu privire la majorarea pensiilor

Ludovic Orban a facut anuntul pe care milioane de pensionari sperau sa il auda. Acesta a vorbit despre o crestere a pensiilor in perioada viitoare, datorata in urma schimbarii legii in functie de realitatea economica din aceasta perioada. in ce conditii se vor mari pensiile Ludovic Orban a explicat ieri seara la Romania TV in .

Ludovic Orban: Orice cetatean, chiar daca e intr-o localitate aflata in carantina, poate sa se duca la vot, fara vreo declaratie pe propria raspundere

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in ziua alegerilor parlamentare, locuitorii din orasele si comunele aflate in carantina vor putea merge la vot fara a fi nevoie de completarea unei declaratii pe proprie raspundere, Guvernul urmand sa adopte o prevedere in acest sens vineri.

Ludovic Orban, despre CCR: A functionat ca a treia camera a Parlamentului, daca unii erau de la PSD votau orice, chiar daca nu avea nicio legatura cu Constitutia

Premierul Ludovic Orban spune ca in Romania este nevoie de o reforma constitutionala care sa implice, printre altele, transpunerea in legea fundamentala a deciziei luate in urma referendumului din 2019, pe.

Ludovic Orban: Exercitarea dreptului de vot trebuie sa fie neingradita si in zonele de carantinare. Cei carantinati printr-o decizie a DSP trebuie sa solicite urna mobila

Premierul Ludovic Orban a explicat joi seara ca persoanele care traiesc in localitati aflate in carantina pe 6 decembrie nu vor avea nicio restrictie cu privire la prezentarea la vot. Seful Guvernului a.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate se va putea merge la vot fara declaratii

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca in localitatile aflate in carantina se va putea merge la vot, duminica, fara declaratii pe proprie raspundere privind deplasarea.

LUDOVIC ORBAN: Dupa trei ani, am reusit sa impiedicam PSD sa faca rau Romaniei si romanilor

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca in urma cu patru ani PSD aproape a reusit sa captureze Romania , din cauza faptului ca multi au crezut ca nu e important sa vina la vot, iar presedintele Klaus Iohannis, PNL si fortele democratice au reusit sa impiedice acest partid sa faca rau romanilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2268 seconds )