Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor. Ultimul anunt facut de Guvern

In plina pandemie de coronavirus, mii de pensionari sunt ingrijorati cu privire la soarta lor. in afara faptului ca acestia fac parte dintr-un grup vulnerabil in fata efectelor grave ale coronavirusului, problema pensiilor le da batai de cap suplimentare. Cu toate acestea, o veste buna nu intarzie sa apara din partea Ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

Se ingheata sau nu anul scolar? Monica Anisie, anunt pentru toti parintii din Romania

Daca VicepremierulRaluca Turcan vine cu 3, posibile, scenarii, in ceea ce priveste anul scolar in Romania despre care a vorbit intr-un interviu recent acordat celor de la RFI, Ministrul Educatiei, Monica Anisie declara ca nu s-a luat in calcul varianta inghetarii anului scolar. Se ingheata sau nu anul scolar Saptamana trecuta, marti 17 martie, Monica .

MINISTRUL MUNCII: Urmarim cu strictete ca pensiile si salariile sa fie platite in calendarul cunoscut

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, afirma sa sunt bani in buget pentru plata pensiilor si salariilor si subliniaza ca urmareste cu strictete ca acestea sa fie platite in calendarul cunoscut.

Ministrul Muncii: 458.000 de contracte de munca sunt suspendate

Circa 458. 000 de contracte de munca sunt suspendate in acest moment, dintre care 262. 000 sunt angajati trimisi in somaj tehnic de la inceputul crizei COVID-19, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru pentru cursdeguvernare. ro.

Vestea buna pe care o asteptau toti pensionarii! Ministrul Muncii a facut anuntul

In plina pandemie de coronavirus, mii de pensionari sunt ingrijorati cu privire la soarta lor. in afara faptului ca acestia fac parte dintr-un grup vulnerabil in fata efectelor grave ale coronavirusului, problema pensiilor le da batai de cap suplimentare. Cu toate acestea, o veste buna nu intarzie sa apara din partea Ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

103 cadre medicale din Romania diagnosticate cu COVID-19, dintre care 70 de la Suceava. Practic, aproape 14% din pacientii contaminati din tara lucreaza in spitale

Un numar de 103 cadre medicale din Romania au fost diagnosticate cu noul coronavirus, anunta marti Grupul de Comunicare Strategica. Cum autoritatile romane au depistat, pana marti, 762 de cazuri de infectare.

Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa. Ministrul Vela explica toate conditiile

Ministrul a dat explicatii pentru intervalul orar in care persoanele peste 65 ani, au voie sa paraseasca domiciliul. Dar si de ce s-a luat aceasta masura, care poate fi scurta pentru acestia. Care sunt orele la care persoanele peste 65 de ani pot iesi din casa Ministrul de Interne, Marcel Vela, a explicat in cadrul .

Tragedie in lumea sportiva din Romania! Fostul jucator de la Dinamo a murit la 22 de ani

O veste trista din lumea sportului. O noua tragedie a lovit lumea sportiva din Romania. Un fost jucator legitimat la Dinamo a murit la doar 22 de ani, o veste care a venit ca un traznet pentru apropiatii sai. Tragedie in lumea sportului din Romania! Fostul jucator de la Dinamo a murit la 22 de .

Rafila, despre imbolnavirile din Romania: Deja suntem in situatia Italiei ca procent. Vom avea peste 10.000 de cazuri!

Alexandru Rafila dezvaluie pespectiva sa asupa evolutiei crizei sanitare in care ne aflam. Ce spune cunoscutul medic despre persoanele infectate de pe teritoriul Romaniei si despre stadiul in care ne vom afla in viitorul apropiat? Rafila, despre imbolnavirile din Romania Alexandru Rafila vine cu noi declaratii despre situatia in care se afla Romania astazi si .

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )