Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ludovic Orban: Nici daca se aflau la guvernare cei mai mari dusmani ai Romaniei nu era nascocit un asemenea atentat la adresa economiei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Nici daca se aflau la guvernare cei mai mari dusmani ai Romaniei nu era nascocit un asemenea atentat la adresa economiei Romaniei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a atacat, marti, coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru faptul ca au adoptat OUG 114/2018, o ordonanta care a afectat functionarea economiei Romaniei, potrivit liberalului. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, atac la Liviu Dragnea: A prezentat o crestere economica fictiva

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, a prezentat o crestere economica fictiva. Daca intr-un an cresterea economica a fost 6,9% si in.

LUDOVIC ORBAN: Este o rusine pentru Guvern si coalitia majoritara ca Romania nu are buget

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, astazi, neadoptarea pana in prezent a bugetului de stat pentru anul in curs.

LUDOVIC ORBAN: Marin Anton, exclus din PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca Biroul Politic National al liberalilor a finalizat procedura de demitere a presedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton.

Ludovic Orban lanseaza un SCENARIU BOMBA: Infractorul Dragnea vrea sa-l puna in fruntea BNR pe infractorul Valcov

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustine ca atacurile PSD la adresa Bancii Nationale arata ca social-democratii vor sa puna mana si pe BNR, ca infractorul Dragnea vrea sa-l puna in fruntea BNR pe.

Ludovic Orban, intrevedere cu emisarul PPE: PSD si ALDE sunt paria in Europa

Presedintele PNL Ludovic Orban s-a intalnit, luni, cusecretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz-White. Dupa convorbirile cu oficialul de la Bruxelles si conducereapartidului despre strategia la.

in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Ca de fiecare data in campanie electorala apar cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti! Ei sunt cei carora le apartine unionismul si numai lor, toti ceilalti sunt numai ofrande aruncate de papusar ca sa le impiedice ascensiunea la puterea din Republica Moldova.

Andreea Brasovean, unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV, a parasit postul si a semnat cu un canal de stiri

Andreea Brasovean, unul dintre cei mai vechi reporteri ai postului Pro TV, a semnat cu Digi 24, unde este prezentator si reporter.

Sondaj: PSD 30%, PNL 27,8%. Ludovic Orban: E un scor catastrofal pentru social-democrati. Romanii nu se lasa pacaliti (VIDEO)

PSD a scazut de la 54%, cat avea la inceputul lui 2017, la 30%, arata cel mai recent sondaj comandat de PNL. Doar 3 procente ii mai despart pe liberali de social-democrati. Aproape 26. 000 de subiecti.

Cei mai buni elevi romani la Geografie sunt argeseni. Judetul Arges a obtinut jumatate din cupe la ultimul concurs national organizat la aceasta disciplina

Pe 26 ianuarie, la Valcea a avut loc Concursul National Interdisciplinar La Scoala cu Ceas, competitie in care s-au intrecut sute de copii din 23 de judete. Trei cupe din cele sase acordate celor mai buni elevi la disciplina Geografie au ajuns in judetul Arges.

Cei mai mari sahisti ai momentului vor juca la Bucuresti

Grand Chess Tour este cea mai importanta competitie pe etape a sahului mondial, iar unul dintre evenimentele cuprins in calendarul acestui an va fi in capitala tarii noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )