Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ludovic Orban: Nimeni nu trebuie sa lipseasca de la vot. Romanii au vazut, in 2016, la ce rezultate dezastruoase a putut sa duca o participare scazuta (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Nimeni nu trebuie sa lipseasca de la vot. Romanii au vazut, in 2016, la ce rezultate dezastruoase a putut sa duca o participare scazuta (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat pe romani sa mearga in numar cat mai mare la vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Acesta a tinut sa aminteasca de consencintele dezastruoase ale. continuă pe B1

Ludovic Orban: Nimeni nu trebuie sa lipseasca de la vot. Romanii au vazut, in 2016, la ce rezultate dezastruoase a putut sa duca o participare scazuta (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a indemnat pe romani sa mearga in numar cat mai mare la vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Acesta a tinut sa aminteasca de consencintele dezastruoase ale.

Ludovic Orban: Nimeni nu va fi lasat in urma in Romania pe care o vom construi. 6 decembrie e un moment de referinta, un apel pentru o cauza nationala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit, joi, despre programul de guvernare al liberalilor pe 2021-2024, document la care au contribuit peste 470 de specialisti. Orban a insistat ca 6 decembrie, ziua alegerilor.

Ludovic Orban: Si eu imi doresc sa fac de la Constanta la granita de vest 7 ore, nu 14. Se poate! Dupa pandemie, o mare oportunitate apare in fata noastra (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca si el isi doreste sa ajunga de la Constanta la granita de vest in 7 ore, nu in 14 ca acum si mai vrea, de asemenea, ca romanii care-si construiesc o casa.

Ludovic Orban, despre decesul lui Ionut Anghel: Regret profund. in privinta transplantului sunt niste proceduri legale si trebuie sa existe si organul de transplantat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o prima reactie in cazul decesului lui Ionut Anghel, tanarul de 35de ani care a astepta de trei ani sa fie supus unui transplant de plamani. Premierul.

Ludovic Orban: Ne confruntam cu o crestere dramatica a cantitatii de oxigen consumate. Spitalele trebuie sa faca toate efoturile pentru a avea intreaga cantitate necesara pentru tratarea pacientilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o noua sedintacu conducerea Ministerului Sanatatii. Ulterior evenimentului, prim-ministrul a facut o serie de declaratii de presa, context in care a vorbit si.

Ludovic Orban, despre tragedia de la Piatra Neamt: Cum sa fie suficienta o demisie? Se face o ancheta penala, iar vinovatii trebuie pedepsiti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca simpla demisie a managerului spitalului din Piatra Neamt nu este suficienta, caci mai multi oameni si-au pierdut viata in incendiul de sambata. Acesta a.

Ce spune Ludovic Orban despre declaratia controversata a lui Nelu Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban ii ia apararea ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa ce demnitarul declarase ca toti romanii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla in sistemul de sanatate.

Ludovic Orban: Eu imi doresc sa petrecem Craciunul linistiti, dar depinde de fiecare dintre noi. Daca avem grija de noi si de ceilalti, vom ajunge mai repede la normalitate (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a fost intrebat, marti, care ar fi numarul de cazuri noi ce trebuie atins pentru ca autoritatile sa implementeze masuri de relaxare. in replica, premierul a explicat ca, daca av.

Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria. Ce a transmis premierul Romaniei

Joi, 19 noiembrie, premierul Romaniei Ludovic Orban a indemnat Ungaria si Polonia sa aprobe bugetul Uniunii Europene si fondul de relansare economica. Ludovic Orban, mesaj categoric pentru Ungaria Joi, Ludovic Orban a indemnat cele doua state membre UE sa renunte la blocarea procedurilor de adoptare a bugetului Uniunii Europene si a fondului de relansare economica.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )