Libnet.ro
UNICEF

20:30

LUDOVIC ORBAN: Noi nu urmarim sa ajungem la un lockdown

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Noi nu urmarim sa ajungem la un lockdown

Guvernul nu urmareste sa ajunga la un lockdown, obiectivul acestuia fiind reducerea si stoparea ratei de infectare, a afirmat premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Primul obiectiv pe care il urmarim este oprirea cresterii numarului de cazuri.Uitati-va ce s-a intamplat in Europa

Primerul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca obiectivul principal este oprirea numarului de cazuri, insa Romania urmeaza acelasi trend crescator ca si celelalte state ale Europei. Asistam la o crestere spectaculoasa a numarului de cazuri. Parerea mea e ca aceasta crestere se datoreaza faptului ca s-au reluat activitatile, a afirmat premierul.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru nu este un lockdown. Putem opri cresterea numarului de cazuri in 7-10 zile

Premierul Ludovic Orban a declarat la Digi 24 ca obiectivul Guvernului nu este un lockdown, insa cetatenii trebuie sa invete sa respecte regulile impuse. in acest fel, cresterea numarului de cazuri ar putea fi oprita in 7-10 zile.

Ludovic Orban dezvaluie solutia prin care numarul de cazuri COVID-19 va scadea rapid. Ce conditie trebuie sa respecte cetatenii

Ludovic Orban nu si-a pierdut speranta ca Romania va ajunge pe o curba descendenta a pandemiei de COVID-19. in cursul serii de ieri, premierul a declarat ca Guvernul nu doreste adoptarea unor restrictii mai dure pentru populatie, cu atat mai mult, la carantinarea tarii. Cu toate acestea, trendul pe care ne aflam de cateva saptamani .

Ludovic Orban: Romania e singura tara din UE care a crescut investitiile in primul semestru din 2020 Noi ne-am propus sa schimbam filosofia de guvernare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Romania e singura tara din UE care, in primul semestru al anului 2020, a crescut investitiile. Acesta a mai sustinut ca Executivul pe care il conduce si-a propus sa.

Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Marcel Vela, Raed Arafat si Nelu Tataru, la Guvern. Se discuta impunerea unor noi restrictii, din cauza raspandirii SARS-CoV-2

Premierul Ludovic Orban i-a convocat, marti, de la ora 16. 00, la Guvern peministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor.

Ludovic Orban, despre fondurile UE: Multe proceduri birocratice vin din mintea unor functionari romani. Unele institutii pun bete in roate altora

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, ca implementarea proiectelor cu fonduri europene a fost de multe ori ingreunata chiar de unii functionari romani. Seful Guvernul a mai sustinut ca de multe ori.

Ludovic Orban, intalnire de lucru cu Tataru, Vela si Arafat, de la ora 16.00

Premierul Ludovic Orban va avea marti, de la ora 16. 00, o intalnire de lucru cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si cu secretarul de stat Raed Arafat, a anuntat Guvernul. intalnirea are loc in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19 in Romania si a numarului judetelor unde coeficientul de infectari raportat la 1. 000 de locuitori depaseste 1,5. in Bucuresti, rata de infectare a ajuns la 2,66.

Ludovic Orban: Estimarea mea este ca putem sa oprim cresterea numarului de cazuri in 7-10 zile

Prim-ministrul Ludovic Orban estimeaza ca poate fi oprita in 7-10 cresterea numarului de cazuri de COVID-19, din mai multe motive, printre care instituirea de noi masuri si intensificarea.

Ludovic Orban, vizita oficiala in Franta, la finalul lunii octombrie. Apoi va merge in Israel si Germania

Premierul Ludovic Orban va avea in perioada imediat urmatoare trei vizite oficiale importante. Seful Executivului va pleca in Franta, apoi in Israel si Germania. Ludovic Orban,.

Ludovic Orban va face o vizita oficiala in Franta, apoi in Israel si Germania

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a stabilit o vizita oficiala in Franta, la sfarsitul lunii octombrie, ocazie cu care va fi semnata foaia de parcurs privind parteneriatul strategic Romania-Franta. Va fi insotit de ministrul de externe, de ministrul economiei, ministrul apararii si ministrul agriculturii, a spus Orban la o conferinta organizata de News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )