Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ludovic Orban: Am ca obiectiv ca la sedinta de Guvern de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Am ca obiectiv ca la sedinta de Guvern de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea. Eu am ca obiectiv ca la sedinta de Guvern -. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Obiectivul nostru este sa finalizam proiectul legii bugetului de stat

Premierul Ludovic Orban a declarat joi ca obiectivul principal al Guvernului este, in acest moment, realizarea proiectului de buget si trimiterea acestuia catre Parlament, potrivit News. ro.

Ludovic Orban, despre OUG 114 si Legile Justitiei: Am ca obiectiv ca la sedinta de vineri sa adoptam proiectul pe care ne angajam raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca are ca obiectiv adoptarea, in sedinta de vineri, a proiectului pe care Guvernul urmeaza sa isi asume raspunderea privind modificarea Legilor Justitiei si a OUG.

Ce au discutat Klaus Iohannis si Ludovic Orban in sedinta Biroului Executiv al PNL

Presedintele Klaus Iohannis a participat, luni,lasedinta Biroului Executiv al PNL din Parlament. Potrivit surselor politice Antena 3, presedintele le-ar fi spus liberalilor sa nu se culce pe o urec.

Sedinta de guvern vineri. Ce are Executivul pe ordinea de zi?

Guvernul se reuneste, vineri, in sedinta, pe ordinea de zi aflandu-se proiectul de lege privind abil.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis: Este firesc ca intre presedinte si guvern sa existe un dialog permanent

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a dezvaluit cum a decurs intalirea de joi dimineata de la Palatul Cotroceni cu presedintele Iohannis. Acesta a spus ca discutiile s-au concentrat pe coordonarea politicilor.

Ludovic Orban: Daca Parlamentul nu voteaza proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, ne asumam raspunderea

Premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat luni ca, in cazul in care Parlamentul nu va vota initiativa legislativa a liberalilor privind abrogarea recursului compensatoriu, aceasta prevedere va fi.

Ludovic Orban: Mi-e rusine sa vorbesc de autostrada Comarnic-Brasov. Avem doua variante de finantare a acestui tronson

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere anii in care s-a tot promis ca proiectul va deveni o certitudine. in.

Ludovic Orban, anunt important despre PENSII: Pregatim un proiect de lege care sa elimine inechitatile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Guvernul pregateste un proiect de lege pentru repararea inechitatilor in legislatia din domeniul pensiilor. Orban a precizat ca proiectul are la baza o analiza .

Ce salariu va incasa Ludovic Orban in 2020 pentru functia de premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anutat numele noului premier desemnat al Romaniei, dupa ce Guvernul Dancila a picat. Dupa ce motiunea de cenzura, initiata de PNL, a trecut si Viorica Dancila nu se mai afla in functia de premier, se stie numele celui mai nou prim-ministru roman. Ludovic Orban este cel care va forma noul Guvern .

Ludovic Orban, in Parlament: Diaspora, a cincea parte dintre cei care isi exercita dreptul de vot, nu trebuie sa devina o TRAGEDIE a Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la sedinta solemna a Parlamentului pentru celebrarea Zilei Nationale, romanii din diaspora nu trebuie sa devina o tragedie a Romaniei si ca acest lucru nu se va.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2877 seconds )