Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban, despre organizarea slujbelor in pandemie: Nu am interzis practic tinerea lor, am stabilit anumite conditii care au fost respectate (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre organizarea slujbelor in pandemie: Nu am interzis practic tinerea lor, am stabilit anumite conditii care au fost respectate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, premierul Ludovic Orban a discutat despre organizarea slujbelor religioase, in contextul pandemiei de COVID-19. El a fost intrebat daca, in ultimele noua luni, nu a fost. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre lucrarile la tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitesti: Se deruleaza intr-un ritm extrem de sustinut

Primul ministru, Ludovic Orban, a mers sambatape santierul Drumului Expres Craiova - Pitesti, tronsonul 2, care face legatura intre limita judetelor Dolj si Olt si municipiul Slatina, pentru a verifica i.

Orban, despre instituirea unui lockdown dupa alegeri: O minciuna gogonata. Economia nu ne permite, oamenii au nevoie de locuri de munca

Premierul Ludovic Orban catalogheaza drept o minciuna gogonata afirmatiile celor care spun ca va urma o carantina dura dupa alegerile parlamentare si afirma ca Romania nu isi permite un lockdown din punct de vedere economic.

Premierul Ludovic Orban anunta concedieri dupa alegeri! Care sunt salariatii in pericol

Criza economica provocata de pandemie ar putea fi rezolvata prin concedierea unui numar important de bugetari. Ludovic Orban sustine ca sunt in pericol sa isi piarda locul de munca angajatii care se fac ca muncesc. Decizia nu va fi luata insa fara un audit la institutiile publice, mai spune premierul.

Ludovic Orban rupe tacerea despre carantina dupa alegeri. Ce se va intampla, de fapt

Alegerile parlamentare bat la usa. Mai este exact o saptamana pana la momentul zero. Zvonurile despre un lockdown sunt din ce in ce mai multe. Premierul Ludovic Orban a iesit, din nou, in fata populatiei, in incercarea de a dezminti aceste informatii. Premierul Ludovic Orban dezminte lockdownul de dupa alegeri Exista multe voci, politicieni si .

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti pensionarii. Deciza luata cu privire la majorarea pensiilor

Ludovic Orban a facut anuntul pe care milioane de pensionari sperau sa il auda. Acesta a vorbit despre o crestere a pensiilor in perioada viitoare, datorata in urma schimbarii legii in functie de realitatea economica din aceasta perioada. in ce conditii se vor mari pensiile Ludovic Orban a explicat ieri seara la Romania TV in .

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Ludovic Orban: Cel mai simplu e sa nu te imbolnavesti, iar pentru asta trebuie sa respecti niste reguli simple Premierul, despre solutia tratarii pacientilor COVID-19 in toate spitalele (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au luat in calcul inca de la inceputul epidemiei de coronavirus solutia ca toate spitalele din tara sa trateze pacientii COVID-19. Deja unele.

Ludovic Orban: PSD inseamna saracie, coruptie, abuz Despre atacurile USR la adresa liberalilor: Oricine da in PNL, indirect, face un serviciu social-democratilor

Liderul liberalilor, Ludovic Orban, a declarat ca PNL nu va face nicio intelegere cu social-democratii deoarece PSD inseamna saracie, coruptie, abuz, lipsa de democratie. in rest, dupa alegerile.

Ludovic Orban si Angela Merkel, discutie despre situatia post-electorala din Republica Moldova. Ce au convenit premierul Romaniei si cancelarul Germaniei

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, 27noiembrie, o convorbire in format de videoconferinta cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, alaturi de care a realizat siun schimb de vederi cu privire la.

Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre necesitatea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut o discutie vineri, in sistem de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate a fost si cel al intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar o decizie favorabila, in cel mai scurt timp posibil, ar reconfirma statutul tarii noastre de membru deplin angajat, al Uniunii Europene, precum si contributia sa substantiala la succesul proiectului european, transmite Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )